Ο Πρόεδρος της Pernod Ricard Hellas στη Μυτιλήνη

Νέα προϊόντα από το εργοστάσιο της ΕΠΟΜ

05/07/2013 - 16:07

O γενικός διευθυντής και πρόεδρος της Pernod Ricard Hellas Christophe Lemarie βρίσκεται στην Μυτιλήνη από σήμερα το πρωί. Αφορμή για την επίσκεψη του αποτέλεσε το Ουζοfest που ξεκινάει αύριο από το Πλωμάρι.

O γενικός διευθυντής και πρόεδρος της Pernod Ricard Hellas, Christophe Lemarie βρίσκεται στη Μυτιλήνη από σήμερα το πρωί. Αφορμή για την επίσκεψη του αποτέλεσε το Ουζοfest που ξεκινάει αύριο από το Πλωμάρι. Σήμερα το πρωί ο κ. Lemarie παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λέσβου. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ακόμη κι αν συνεχιστεί η μείωση του ΑΕΠ, η Pernod Ricard δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την χώρα μας.

Η εκτίμηση του για την eλληνική οικονομία είναι πως υπάρχουν σημάδια για βελτίωσης κι αυτό του επιτρέπει να είναι πολύ συγκρατημένα αισιόδοξος. Σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση της Ευρώπης, ανέφερε πως οι κυβερνήσεις είναι αναγκασμένες να πάρουν δύσκολες αποφάσεις.

Σε ό,τι αφορά το εργοστάσιο της Pernod Ricard Hellas στη Λέσβο, ανέφερε ότι ήδη ξεκίνησε την παραγωγή δύο νέων προϊόντων. Συγκεκριμένα τα Βότκας και Gin που θα διατίθενται σε ξενοδοχεία που λειτουργούν με το σύστημα All inclusive. Επίσης πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η παραγωγή Βότκας που θα διατίθεται στην Τουρκία.

Όλη η συνέντευξη του κ. Lemarie θα δημοσιευθεί στο αυριανό φύλλο του «Ε».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey