Στην Αναπτυξιακή εταιρεία τής ΚΕΕΕ ο Π. Φραντζέσκος

Τα επιμελητήρια διεκδικούν τα αποθεματικά τους

30/06/2012 - 14:47

Στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) συμμετείχαν στις 22 και 23 του μήνα οι αντιπρόεδροι του Επιμελητηρίου Λέσβου, Παρασκευάς Φραντζέσκος και Βαγγέλης Μυρσινιάς

Στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) συμμετείχαν στις 22 και 23 του μήνα οι αντιπρόεδροι του Επιμελητηρίου Λέσβου, Παρασκευάς Φραντζέσκος και Βαγγέλης Μυρσινιάς. Στη συνέλευση συζητήθηκαν μέτρα και προτάσεις για την αναβάθμιση των επιμελητηρίων, ενώ εκτενώς ασχολήθηκαν με τα προβλήματα που δημιούργησε στα επιμελητήρια το «κούρεμα» των αποθεματικών τους που ήταν κατατεθειμένα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η ΚΕΕΕ ήδη έχει απευθυνθεί σε μεγάλα νομικά γραφεία των Αθηνών για να δει πώς μπορεί να αντιμετωπίσει νομικώς το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Κατά πάσα πιθανότητα, όλα τα επιμελητήρια θα κάνουν κοινή προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Στη συνέλευση παρέστησαν και χαιρέτισαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης και Αθανάσιος Σκορδάς, και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κώστας Τζαβάρας. Εκπρόσωπος του Βορείου Αιγαίου στην αναπτυξιακή εταιρεία τής ΚΕΕΕ «Όμηρος» εκλέχθηκε ο Παρασκευάς Φραντζέσκος.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου, ο κ. Φραντζέσκος επισκέφθηκε την έκθεση Agroquality Festival, όπου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είχε δικό της περίπτερο, στο οποίο συμμετείχαν επτά επιχειρήσεις από τη Λέσβο και τρεις από τη Σάμο.

Από τις 24 έως τις 26 του μήνα, ο κ. Φραντζέσκος βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Λέσβου στη γενική συνέλευση του Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών (ΕΣΥΜ). Επίσης παρακολούθησε τις εργασίες παγκόσμιου συνεδρίου με θέμα τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στις μεταφορές.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey