Την Παρασκευή, ημερίδα στο Επιμελητήριο Λέσβου

Επιχειρηματικότητα, καινοτομία και νέες τεχνολογίες

07/06/2012 - 15:20

Η προεκλογική περίοδος δε σταματάει τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου. Την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα, καινοτομία και νέες τεχνολογίες».

Η προεκλογική περίοδος δε σταματάει τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου. Την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα, καινοτομία και νέες τεχνολογίες». Κατά τη διάρκειά της, θα γίνει βράβευση του Επαγγελματικού Λυκείου Καλλονής και του 3ου Λυκείου Μυτιλήνης.

Επίσης θα γίνει παρουσίαση των υπηρεσιών i-bank και του Διαγωνισμού i-bank «Καινοτομία και Τεχνολογία», από το Σπύρο Αρσένη της Διεύθυνσης Συναλλακτικής Τραπεζικής Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.Θα ακολουθήσει παρουσίαση του προγράμματος χρηματοδότησης «Jeremie» από τον κ. Φώτη Ντότσικα, στέλεχος της Διεύθυνσης Πιστοδοτήσεων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Επίσης, ο γενικός διευθυντής τής CosmoOne, Θανάσης Πετμεζάς, θα παρουσιάσει το θέμα «Ηλεκτρονικό εμπόριο για επιχειρήσεις». Τέλος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ιωάννης Σπιλάνης θα αναπτύξει το θέμα «Καινοτόμες πρακτικές».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey