Από ΕΦΕΤ και Επιμελητήριο Λέσβου

Ημερίδες για τα καταστήματα μαζικής εστίασης

04/05/2012 - 13:45

Δύο ημερίδες με θέμα «Η ασφάλεια των τροφίμων στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και οι υποχρεώσεις των υπευθύνων τους» διοργανώνουν ο ΕΦΕΤ Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Λέσβου. Η πρώτη θα γίνει τη Δευτέρα στις 5:30 το απόγευμα στη Μυτιλήνη, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου, και η δεύτερη την Τετάρτη στις 5:30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής.

Δύο ημερίδες με θέμα «Η ασφάλεια των τροφίμων στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και οι υποχρεώσεις των υπευθύνων τους» διοργανώνουν ο ΕΦΕΤ Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Λέσβου. Η πρώτη θα γίνει τη Δευτέρα στις 5:30 το απόγευμα στη Μυτιλήνη, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου, και η δεύτερη την Τετάρτη στις 5:30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής. Στις ημερίδες θα μιλήσουν ο κτηνίατρος - προϊστάμενος Περιφερειακής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου ΕΦΕΤ, Δημήτριος Μπούμπουλης, και ο τεχνολόγος τροφίμων της ίδιας υπηρεσίας Στέλιος Σπανιόλας.

Κατά τη διάρκεια των ημερών θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος, όπου θα γίνει γνωριμία με παραγωγούς τοπικών προϊόντων (ελαιοκομικά, τυροκομικά, ιχθυηρά, αρτοσκευάσματα, γλύκα, ποτά κ.ά.).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey