Εξομάλυνση των σχέσεων ΝΕΛ - φορέων της Λήμνου

Απέσυρε ασφαλιστικά μέτρα κατά του δημάρχου Λήμνου

03/05/2012 - 15:40

Την εξομάλυνση των σχέσεών της με τους φορείς της Λήμνου φαίνεται να επιδιώκει η ΝΕΛ, μετά και την απόφασή της να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει κατά του Δήμου Λήμνου, του δημάρχου Λήμνου, Α. Χατζηδιαμαντή, του αντιδημάρχου Π. Τσανταρλιώτη, της Επιτροπής Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών του Δήμου Λήμνου, τοπικών φορέων και του γενικού γραμματέα Ασφάλειας - Ναυσιπλοΐας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Την εξομάλυνση των σχέσεών της με τους φορείς της Λήμνου φαίνεται να επιδιώκει η ΝΕΛ, μετά και την απόφασή της να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει κατά του Δήμου Λήμνου, του δημάρχου Λήμνου, Αντώνη Χατζηδιαμαντή, του αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσανταρλιώτη, της Επιτροπής Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών του Δήμου Λήμνου, τοπικών φορέων και του γενικού γραμματέα Ασφάλειας - Ναυσιπλοΐας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης θα συζητούνταν η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου. Ωστόσο, κανένας εκπρόσωπος της ΝΕΛ δεν παρέστη στη συζήτηση, ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι η εταιρεία τελικώς απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο δήμαρχος Λήμνου δήλωσε: «Είναι αυτονόητο ότι θα προτιμούσα να είχαν συζητηθεί τα ασφαλιστικά μέτρα. Οι αιτιάσεις της εταιρείας για συκοφαντική δυσφήμηση δεν ευσταθούν, σε αντίθεση με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει ο Λημνιός πολίτης. Περιμένουμε την εξέλιξη των υπόλοιπων αγωγών που έχουν κατατεθεί εναντίον μας. Η κατάσταση δυστυχώς συνεχίζει να είναι δραματική, ειδικότερα μετά την ψήφιση της νέας παράτασης στην υποχρέωση αντικατάστασης των παλαιών πλοίων με νεώτερα. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους, είναι ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε πίσω για κανένα λόγο.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey