Το «Μυτιλήνη» πιάνει Λήμνο

28/03/2012 - 16:26

Με προεκτάσεις των δρομολογίων τού «Μυτιλήνη» προς τη Λήμνο καλύπτει η ΝΕΛ το κενό που δημιουργήθηκε στις γραμμές της Λήμνου μετά τη βλάβη τού «Aqua Maria». Το πλοίο αντικαταστάθηκε από το «Ταξιάρχης».

Με προεκτάσεις των δρομολογίων τού «Μυτιλήνη» προς τη Λήμνο καλύπτει η ΝΕΛ το κενό που δημιουργήθηκε στις γραμμές της Λήμνου μετά τη βλάβη τού «Aqua Maria». Το πλοίο αντικαταστάθηκε από το «Ταξιάρχης». Για την ακρίβεια, το «Ταξιάρχης» επέστρεψε στα δρομολόγια που θα έπρεπε να εξυπηρετεί με βάση τη σύμβαση για τις άγονες γραμμές που έχει υπογράψει η ΝΕΛ με το Ελληνικό Δημόσιο. Στη θέση του «Ταξιάρχης» θα έπρεπε να μπει το «Θεόφιλος», το οποίο όμως μετασκευάζεται.

Έτσι σήμερα Τετάρτη το «Μυτιλήνη» θα προσεγγίσει το λιμάνι της Μύρινας στις 3:10 το απόγευμα και θα αναχωρήσει στις 4:00 για Μυτιλήνη - Χίο - Πειραιά. Η αναχώρηση του πλοίου από τη Μυτιλήνη θα γίνει στις 11:00 το βράδυ και η άφιξή του στον Πειραιά, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η λύση αυτή είναι προσωρινή και πιθανότατα το «Μυτιλήνη» θα δρομολογηθεί στις άγονες γραμμές που εξυπηρετούσε το «Ταξιάρχης» εδώ και ένα χρόνο. Στη θέση τού «Μυτιλήνη» θα μπει το «European Express».


Εμβολιασμός 2021

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey