«Η περίπτωση της Λέσβου»

01/07/2012 - 05:56
Εκδήλωση για το ενεργειακό ζήτημα στα νησιά του Αιγαίου διοργανώνει σήμερα στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Δημοκρατική Αριστερά Λέσβου.
Σήμερα το απόγευμα στη Μυτιλήνη, εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για το ενεργειακό ζήτημα των νησιών του Αιγαίου

Εκδήλωση για το ενεργειακό ζήτημα στα νησιά του Αιγαίου διοργανώνει σήμερα στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Δημοκρατική Αριστερά Λέσβου. Το θέμα της εκδήλωσης, στην οποία θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές, είναι «Το ενεργειακό ζήτημα στα νησιά του Αιγαίου: Η περίπτωση της Λέσβου».
Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση ο Ηλίας Ευθυμιόπουλος, πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, διευθυντής Ενεργειακού Γραφείου Ίου - Αιγαίου, θα αναπτύξει το θέμα «Ολοκληρωμένα ενεργειακά συστήματα για τα νησιά του Αιγαίου: Η περίπτωση της Λέσβου». Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Μαβής, βιοτεχνολόγος-περιβαλλοντολόγος, εκπρόσωπος του Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων Αιγαίου, θα εισηγηθεί το θέμα «Αιολική Ενέργεια - Μια υπερτιμημένη μορφή συμπληρωματικής ενέργειας» και ο Σεβαστιανός Μοιρασγεντής, ερευνητής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα μιλήσει για το θέμα «Μεγάλης κλίμακας αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στα νησιά: Κίνδυνοι, οφέλη και προκλήσεις».
Συντονιστής στην εκδήλωση θα είναι ο επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Γιάννης Σπιλάνης, ενώ σύντομη παρέμβαση θα κάνει ο αναπληρωτής γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς Λέσβου, Δημήτρης Βελούτσος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey