Για 4η συνεχιζόμενη σεζόν η Attica Group θέλει να στηρίξει τα νησιά που επλήγησαν από το προσφυγικό

Έκπτωση 30%στα εισιτήρια για Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω

11/06/2019 - 11:11

Εκπτώσεις της τάξης του 30%, προσφέρει η ακτοπλοική εταιρεία Attica Group, μέσω των εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, σε όσους τους καλοκαιρινούς μήνες ταξιδεύσουν με τα πλοία της προκειμένου να κάνουν διακοπές στα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω. Με την κίνησή της αυτή η εταιρεία στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος, που δημιουργήθηκε στα νησιά του Αιγαίου που επλήγησαν περισσότερο από την προσφυγική κρίση, και σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, προσφέρει αυτήν την έκπτωση.

Η έκπτωση ισχύει από 14/06/19 έως 30/09/19 και αφορά σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών, τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey