Από το ΠΕΚ στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων του ΠΑΜΕ

Συλλαλητήριο την Δευτέρα,7.00 το απόγευμα, πλατεία Σαπφούς, Μυτιλήνη

13/10/2016 - 19:22

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο 

Τα συνεχόμενα αντεργατικά - αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου υλοποιόντας πιστά τις κατευθύνσεις και τους σχεδιασμούς της Ε.Ε., του ΔΝΤ και των μονοπωλίων, έχουν σαν αποτέλεσμα να οδηγούν τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους μικροεπαγγελματοβιοτέχνες, τους άνεργους και τους νέους προς την εξαθλίωση. Τα βάρβαρα αυτά μέτρα που βασανίζουν το λαό έχουν σαν αποτέλεσμα τη διόγκωση της ανεργίας, την εφαρφογή του εργασιακού μεσαίωνα με συνθήκες «γαλέρας» και μισθούς της τάξης των 400 ευρώ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!

Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό, να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε, να οργανώσουμε μέσα από τα σωματεία, μέσα από το ταξικό κίνημα, το μέτωπο ενάντια στους μεγαλοεργοδότες, στους καπιταλιστές που μας θέλουν φτηνό – ευέλικτο δυναμικό χωρίς δικαιώματα, ενάντια στην πολιτική της Κυβέρνησης και της Ε.Ε. που συνεχίζουν να ματώνουν το λαό, που εντείνουν την επίθεση τους στα εργασιακά έχοντας σαν στόχο την παραπέρα μείωση μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών. Σ’ αυτούς τους σχεδιασμούς τους αντιπαραθέτουμε τον δικό μας σχεδιασμό, τα δικά μας αιτήματα.

Δε μπορούμε να ζούμε με μισθούς ψίχουλα, χωρίς κοινωνική ασφάλιση, χωρίς δικαιώματα στη δουλειά!

Απαιτούμε την επαναφορά και υπογραφή των κλαδικών συμβάσεων εργασίας, την αναπλήρωση των απωλειών μας!

Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ!

Όλες και όλοι στον αγώνα για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές. Κατάργηση των αντεργατικών νόμων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey