Αιτήσεις μέχρι την Τρίτη για εργάτες-τεχνίτες, αρχαιολόγο και αρχιτέκτονα

12 προσλήψεις στην Κ΄ ΕΠΚΑ

17/07/2014 - 14:21

Πεντάμηνες συμβάσεις για απασχόληση περίπου μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπογράψουν όσοι προσληφθούν στην Κ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων (ΕΠΚΑ), προκειμένου να εργαστούν σε αρχαιολογικές εργασίες σε δύο συγχρηματοδοτούμενα έργα απ’ το ΕΣΠΑ που υλοποιούνται στη Λέσβο.

Πεντάμηνες συμβάσεις για απασχόληση περίπου μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπογράψουν όσοι προσληφθούν στην Κ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων (ΕΠΚΑ), προκειμένου να εργαστούν σε αρχαιολογικές εργασίες σε δύο συγχρηματοδοτούμενα έργα απ’ το ΕΣΠΑ που υλοποιούνται στη Λέσβο. Συνολικά θα προσληφθούν έξι εργάτες, τέσσερις τεχνίτες, ένας αρχαιολόγος και ένας αρχιτέκτονας.

Με δύο ανακοινώσεις της αρχαιολόγου Κοκώνας Ρούγγου, που αναπληρώνει την προϊσταμένη της Εφορείας, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις να υποβάλουν αιτήσεις στην Κ΄ ΕΠΚΑ μέχρι και την Τρίτη 22 Ιουλίου.

Οι θέσεις
Η πρώτη πρόσκληση αφορά στην πρόσληψη ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Έργα αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα».

Για χρονικό διάστημα πέντε μηνών θα προσληφθούν έξι θέσεις ειδικότητας Υ.Ε. Ειδικευμένου Εργάτη.
Οι υποψήφιοι, πέρα απ’ τα γενικά προσόντα πρόσληψης, πρέπει να έχουν απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριτάξιου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου), αλλά και αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον εξάμηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης (αφορά στο 60% των προκηρυσσόμενων θέσεων, εφόσον βεβαίως υπάρξουν και υποψήφιοι με εξειδίκευση χωρίς εμπειρία).

Η δεύτερη ανακοίνωση αφορά στην πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στο έργο «Βελτίωση κατά τμήματα 4ης Επαρχιακής Οδού από διακλάδωση 36ης Ε.Ο. μέχρι Καρύνη Νήσου Λέσβου».

Ομοίως για χρονικό διάστημα πέντε μηνών θα καλυφθεί μία θέση ειδικότητας Π.Ε. Αρχαιολόγου, μία θέση Π.Ε. Αρχιτέκτονα Μηχανικού (με εξειδίκευση στην αποτύπωση αρχαιολογικών ευρημάτων και μνημείων) και τέσσερις θέσεις Δ.Ε. Εργατοτεχνίτη (ελλείψει αυτών, Υ.Ε. Ειδικευμένοι Εργάτες), οι οποίοι και θα απασχοληθούν στην περιοχή της Καρύνης.

Σ’ ό,τι αφορά στα ειδικά προσόντα πρόσληψης, οι υποψήφιοι για τη θέση Π.Ε. Αρχαιολόγου θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Φιλοσοφικής σχολής τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, ή πτυχίο Φιλοσοφικής σχολής τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας με ειδίκευση στην Αρχαιολογία, πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, άριστη γνώση της αγγλικής, ή γαλλικής, ή γερμανικής, ή ιταλικής γλώσσας, αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ και αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον εξάμηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης. Αν δεν υπάρξουν υποψήφιοι οι οποίοι να διαθέτουν το προσόν της άριστης γνώσης ξένης γλώσσας, μπορούν να επιλεγούν και υποψήφιοι με πολύ καλή γνώση ή ακόμη και καλή γνώση ξένης γλώσσας.

Το ίδιο, αν δεν υπάρξουν υποψήφιοι με εμπειρία, μπορεί η θέση να καλυφθεί από υποψήφιο χωρίς αυτή.
Για τη θέση Π.Ε. Αρχιτέκτονα Μηχανικού με εξειδίκευση στην αποτύπωση αρχαίων μνημείων, ισχύουν τα ίδια, χωρίς την απαίτηση για γνώση ξένης γλώσσας. Για τις θέσεις Δ.Ε. Εργατοτεχνιτών, απαιτείται απολυτήριος τίτλος λυκείου και αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον εξάμηνη) συναφής με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης.

Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με το προσόν του απολυτηρίου τίτλου λυκείου, θα επιλεγούν με απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης, κι αν δεν υπάρξουν και τέτοιοι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επιλεγούν και υποψήφιοι χωρίς τίτλους σπουδών, αλλά με συναφή εμπειρία.

Υποβολή αιτήσεων
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής, οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων), στα γραφεία τής Κ΄ ΕΠΚΑ: Σαπφούς 22, Μυτιλήνη, Τ.Κ. 81100 - Λέσβος, υπ’ όψιν Βασιλικής Σαραντινού (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087) εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών, που ξεκίνησε χθες και λήγει την Τρίτη 22 Ιουλίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey