Θέσεις εργατών, οδηγών και χειριστών μηχανημάτων

13 οκταμηνίτες στο Δήμο Λήμνου

12/06/2014 - 14:07

Μέχρι και τη Δευτέρα 16 του μήνα θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για την κάλυψη 13 θέσεων εποχικού προσωπικού που έχει προκηρύξει ο Δήμος Λήμνου.

Μέχρι και τη Δευτέρα 16 του μήνα θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για την κάλυψη 13 θέσεων εποχικού προσωπικού που έχει προκηρύξει ο Δήμος Λήμνου.

Οι 13 συμβασιούχοι που θα προσληφθούν, θα απασχοληθούν για διάστημα οκτώ μηνών, σε θέσεις εργατών, οδηγών και χειριστών μηχανημάτων.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι θέσεις οι οποίες θα καλυφθούν, είναι οι εξής:
- Τρεις Δ.Ε. Οδηγών Απορριμματοφόρων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
- Τρεις Δ.Ε. Οδηγών Βυτιοφόρων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
- Μία Δ.Ε. Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Εκσκαφέα 97 HP πολυμηχάνημα Ambiente),
- Μία Δ.Ε. Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (διαμορφωτής γαιών γκρέιντερ)
- Πέντε Υ.Ε. Εργατών/-τριών Καθαριότητας

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως και αναλυτικά για τα προσόντα και για τα δικαιολογητικά που προβλέπει η προκήρυξη για όλες τις θέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου, ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22543 50000. Οι υποψήφιοι μπορούν ακόμη να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στο δικτυακό τόπο τού ΑΣΕΠ (www.asep.gr), στα ΚΕΠ αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr).

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λήμνου, Τ.Κ. 81400, Μύρινα Λήμνου, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Πρωτοκόλλου υπ’ όψιν Φωτεινής Μαρή (τηλ. επικοινωνίας: 22543 50000 και 22543 50032).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Σημειώνεται πως ο κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση μόνο για μία θέση και σε διαφορετική περίπτωση θεωρείται άμεσα απορριπτέος.

Εξαίρεση στον παραπάνω κανονισμό υπάρχει μόνο εάν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας Δ.Ε. που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης, όσο και θέσεις κατηγορίας Υ.Ε..

Στην περίπτωση αυτή, ο υποψήφιος της Υ.Ε. κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση, στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών Δ.Ε. και Υ.Ε.) που επιδιώκει.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey