Προκήρυξη ΑΣΕΠ για 149 προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Υπουργείο Οικονομικών

Δύο θέσεις τελωνειακών στη Λέσβο

03/06/2014 - 15:39

Προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 149 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του κλάδου Τελωνειακών στο Υπουργείο Οικονομικών, εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

Προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 149 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του κλάδου Τελωνειακών στο Υπουργείο Οικονομικών, εξέδωσε το ΑΣΕΠ. Με τη συγκεκριμένη προκήρυξη, θα καλυφθούν 94 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εκ των οποίων μία στη Λέσβο, 28 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), εκ των οποίων μία στη Λέσβο, καθώς και 27 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.).

Σύμφωνα με τον πίνακα θέσεων της προκήρυξης, προβλέπεται σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου η κάλυψη δύο θέσεων για το νησί της Λέσβου, και πιο συγκεκριμένα μίας θέσης Π.Ε. Νομικής και μίας Τ.Ε..

Σ’ ό,τι αφορά στο βασικό τίτλο, για την πρώτη θέση προβλέπεται πτυχίο Νομικής ΑΕΙ, ενώ για τη θέση Τ.Ε. που θα προκηρυχθεί, προβλέπεται ένα ευρύτατο πλαίσιο τμημάτων των ΤΕΙ (π.χ. πτυχίο ή δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Κοινωνικών-Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων ή Διεθνούς Εμπορίου ή Διοίκησης Παραγωγικών Μονάδων ή Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας ή Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων ή Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ή Εμπορίας και Διαφήμισης ή Ελεγκτικών και Ασφαλιστικών Εργασιών ή Λογιστικής ή Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και Μεταφορών κ.ά.).

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και ειδικά προσόντα, να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.

Οι υποψήφιοι πρέπει:
Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε χθες 2 Ιουνίου 2014 ημέρα Δευτέρα και λήγει με την πάροδο της 17ης Ιουνίου 2014, ημέρας Τρίτης. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ. Με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, αποστέλλεται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιβεβαίωση της υποβολής και ο αριθμός του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης, συνοδευόμενος από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση εμφανίζεται στην οθόνη των υποψηφίων σε εκτυπώσιμη μορφή.

Ακόμη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση:
ΑΣΕΠ. Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2014 Κατηγορία: Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. Τ.Θ. 14308 - Αθήνα, Τ.Κ. 11510 (σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ).
Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 23ης Ιουνίου 2014, ημέρας Δευτέρας. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.
Για λοιπές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Κοινού ΑΣΕΠ, Πουλίου 6, Αθήνα (τηλέφωνα 213 1319100, 213 1319200).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey