Μέχρι αύριο αιτήσεις στο Δήμο Λέσβου για 55 θέσεις εργατών και 15 οδηγών

70 διμηνίτες στην καθαριότητα

29/04/2014 - 17:50

Μέχρι και αύριο Τετάρτη 30 Απριλίου θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για τις 70 θέσεις συμβασιούχων διμηνιτών που προκήρυξε προς κάλυψη ο Δήμος Λέσβου, για τον τομέα της καθαριότητας.

Μέχρι και αύριο Τετάρτη 30 Απριλίου θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για τις 70 θέσεις συμβασιούχων διμηνιτών που προκήρυξε προς κάλυψη ο Δήμος Λέσβου, για τον τομέα της καθαριότητας.

Χωρίς, για ακόμη μία φορά, να υπάρχει πρόβλεψη για αναλογική κάλυψη των προσληφθέντων ανά δημοτική ενότητα, ο Δήμος απηύθυνε πρόσκληση για την πρόσληψη εποχικών που θα απασχοληθούν σ' όλο το νησί το επόμενο δίμηνο.

Ο Δήμος Λέσβου πριν την ανακοίνωση είχε λάβει ήδη τη σχετική έγκριση με απόφαση της γενικής γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ενώ έχει εξασφαλίσει και την απαραίτητη βεβαίωση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου περί ύπαρξης και δέσμευσης των απαιτούμενων πιστώσεων για την πληρωμή των διμηνιτών.

Ποιους αφορά
Το προσωπικό που θα προσληφθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών καθαριότητας που αφορούν σε όλο το Δήμο Λέσβου (συμπεριλαμβάνονται και οι δημοτικές ενότητες), είναι για χρονική περίοδο μέχρι δύο μηνών, απ' τις ακόλουθες κατηγορίες:
- Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) Οδηγών Απορριμματοφόρου (15)
- Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.) Εργάτες Καθαριότητας (55)

Για τους εργάτες καθαριότητας δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα, ενώ για τους οδηγούς, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, χρειάζονται: ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας, τίτλος σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή απολυτήριο γυμνασίου (ή δημοτικού για τους αποφοιτήσαντες μέχρι και το έτος 1980) και εμπειρία τουλάχιστον έξι μηνών μετά την απόκτηση της άδειας οδήγησης.

Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους τού Ν. 3584/07 (υποβολή υπεύθυνης δήλωσης που χορηγείται από την υπηρεσία) και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) για όσους απαιτείται.

(Διευκρινίζεται πως υποψήφιοι οι οποίοι απέκτησαν άδεια οδήγησης αυτοκινήτου της Κατηγορίας Γ από τη 10η Σεπτεμβρίου 2009 και μετά, απαιτείται να προσκομίσουν πλέον της άδειας οδήγησης αυτοκινήτου, και ΠΕΙ μεταφοράς εμπορευμάτων.

Όσοι υποψήφιοι απέκτησαν την ανωτέρω άδεια οδήγησης μέχρι και την 9η Σεπτεμβρίου 2009, εξαιρούνται από την υποβολή του ανωτέρω πιστοποιητικού μέχρι και την 9η Σεπτεμβρίου 2014, την επομένη της οποίας απαιτείται το ανωτέρω πιστοποιητικό.)

Σε περίπτωση που δε βρεθούν υποψήφιοι για τις θέσεις οδηγών με τα απαιτούμενα από την προκήρυξη προσόντα, οι θέσεις των οδηγών που δε θα καλυφθούν από υποψηφίους, θα καλυφθούν από εργάτες καθαριότητας ώστε ο συνολικός αριθμός των προσληφθέντων να είναι 70.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Δικαιολογητικά
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς κυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, υπεύθυνη δήλωση ότι «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους τού Ν. 3584/07» και ότι «το τελευταίο 12μηνο δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο με την ιδιότητα του εποχικού εργαζομένου ή για κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών» (παρέχεται από την υπηρεσία).

Για τους οδηγούς εκτός από τα παραπάνω δικαιολογητικά χρειάζεται ακόμη ο τίτλος σπουδών, η άδεια οδήγησης, το ΠΕΙ και η απόδειξη εμπειρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα κεντρικά γραφεία του Δήμου (Ελ. Βενιζέλου 13 - 17 Μυτιλήνη, τηλ. 22513 50596 - Γραφείο Προσωπικού) και στα γραφεία των δημοτικών ενοτήτων (στους κατά τόπους αρμόδιους υπαλλήλους) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, το αργότερο μέχρι αύριο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey