Αιτήσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους μέχρι και τη Μ. Πέμπτη

15 εξαμηνίτες στο δρόμο Σίγρι - Καλλονή

15/04/2014 - 16:39

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για εργασίες που αφορούν στις έρευνες απολιθωμάτων του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Κατασκευή / Αναβάθμιση του οδικού άξονα Καλλονής - Σιγρίου Λέσβου».

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για εργασίες που αφορούν στις έρευνες απολιθωμάτων του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Κατασκευή / Αναβάθμιση του οδικού άξονα Καλλονής - Σιγρίου Λέσβου», ανακοίνωσε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου. Το Μουσείο που έχει συνάψει μνημόνιο συνεργασίας με το Υπουργείο Ανάπτυξης για τέτοιου αντικειμένου εργασίες στο πλαίσιο υλοποίησης του οδικού άξονα, θα προσλάβει εξειδικευμένο προσωπικό, συνολικά 15 άτομα, για διάστημα έξι μηνών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη του διευθυντή του, καθηγητή Νίκου Ζούρου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου με απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, για χρονικό διάστημα έως έξι μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, για τις παρακάτω θέσεις:
- Δύο Π.Ε. Γεωλόγων
- Μία Τ.Ε. Συντηρητών
- Μία Τ.Ε. Πληροφορικής
- Μία Τ.Ε. Μηχανικός Περιβάλλοντος
- Δύο Δ.Ε. Συντηρητών
- Δύο Υ.Ε. Εργατοτεχνιτών και
- Έξι Υ.Ε. Εργατών
Τόπος απασχόλησης για όλες τις θέσεις είναι η περιοχή Καλλονή - Σίγρι Λέσβου.

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής, οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας, στη διεύθυνση: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, Κέντρο Πληροφόρησης Μυτιλήνης, 8ης Νοεμβρίου 17, Τ.Κ. 81100 - Μυτιλήνη, υπόψη Κωνσταντίνας Μπεντάνα (τηλέφωνο επικοινωνίας 22510 47033), εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών, που ξεκίνησε στις 12 και λήγει στις 17 Απριλίου, τη Μεγάλη Πέμπτη.

Η προκήρυξη είναι ανηρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού (http://www.yppo.gr), στον πίνακα ανακοινώσεων του Μουσείου, στο Κέντρο Πληροφόρησης του Μουσείου στη Μυτιλήνη και στην ιστοσελίδα του Μουσείου (www.lesvosmuseum.gr).

Σ' ό,τι αφορά στα ειδικά προσόντα πρόσληψης, επισημαίνεται η ανάγκη για τις περισσότερες θέσεις αποδεδειγμένης εξειδικευμένης εμπειρίας ενός τουλάχιστον έτους σε παρόμοιες εργασίες π.χ. για τους γεωλόγους ανασκαφής φυτικών απολιθωμάτων ή χαρτογράφησης γεωλογικών σχηματισμών, για τους συντηρητές συντήρησης τέτοιων ευρημάτων κ.ο.κ..

Για τις θέσεις Υ.Ε. εξειδικευμένων εργατοτεχνιτών απαιτείται αποδεδειγμένη εξειδικευμένη εμπειρία ενός τουλάχιστον έτους σε εργασίες διαμόρφωσης και ανάδειξης χώρων φυσικών μνημείων ή/και απολιθωματοφόρων θέσεων.

Η απασχόληση θα είναι πενθήμερη και δε θα υπερβαίνει τις 40 ώρες την εβδομάδα.

Η μισθοδοσία των προσλαμβανομένων θα καλυφθεί από το συγχρηματοδοτούμενο σκέλος τού Π.Δ.Ε. και συγκεκριμένα από το Υποέργο «Έρευνες Απολιθωμάτων», στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή / Αναβάθμιση του Οδικού Άξονα Καλλονής - Σιγρίου Λέσβου», το οποίο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ενίσχυση της προσπελασιμότητας 2007 - 2013».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey