46 τακτικοί και 220 αναπληρωτές

Καθηγητές στη Σχολή Αξιωματικών ΕΛΑΣ

01/04/2014 - 16:10

Με προκήρυξή της, η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας προχωρά στην πρόσληψη του αναγκαίου αριθμού τακτικών και αναπληρωματικών καθηγητών που θα διοριστεί για να καλύψει τις ανάγκες διδασκαλίας κατά το εκπαιδευτικό έτος 2014 - 2015.

Με προκήρυξή της, η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας προχωρά στην πρόσληψη του αναγκαίου αριθμού τακτικών και αναπληρωματικών καθηγητών που θα διοριστεί για να καλύψει τις ανάγκες διδασκαλίας κατά το εκπαιδευτικό έτος 2014 - 2015.

Ειδικότερα, η Σχολή θα προσλάβει 46 τακτικούς και 220 αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τα απαιτούμενα γενικά προσόντα (ό,τι προβλέπεται απ’ τον Υπαλληλικό Κώδικα), να έχουν την ελληνική ιθαγένεια ή την ιθαγένεια κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να μη έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και να μην έχουν καταδικαστεί για αδικήματα που συνεπάγονται την αυτοδίκαιη αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, να μη διώκονται ποινικά, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές (για τους άρρενες υποψηφίους κ.λπ.), οι κάτοχοι δημόσιας θέσης να μην υπόκεινται στους περιορισμούς των νόμων περί πολυθεσίας και να μην έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διορισμού τους.

Ακόμη οι υποψήφιοι που δεν προέρχονται από αστυνομικούς, πρέπει υποχρεωτικά να κατέχουν τίτλο σπουδών ελληνικού ή ισότιμου αναγνωρισμένου αλλοδαπού πανεπιστημίου, που να ανταποκρίνεται στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν-αιτούνται να διδάξουν.

Οι υποψήφιοι εν ενεργεία αστυνομικοί πρέπει να έχουν αξιολογηθεί ως «εξαίρετοι» κατά τα τελευταία τρία έτη, να έχουν κριθεί ευμενώς από τα αρμόδια συμβούλια κατά την τελευταία κρίση και να μην έχουν τιμωρηθεί για πειθαρχικά παραπτώματα.

Οι υποψήφιοι εν συντάξει αστυνομικοί ή στρατιωτικοί, πρέπει να έχουν αποστρατευθεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, να διαθέτουν επαγγελματική πείρα και μόρφωση στο αντικείμενο που επιθυμούν-αιτούνται να διδάξουν, η οποία να προκύπτει από την υπηρεσία τους στο Σώμα και την επιμόρφωσή τους στο αντικείμενο, και να διαθέτουν διδακτική ικανότητα και πείρα.

Οι υποψήφιοι στις αθλητικές ομάδες να είναι, μέχρι την ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών, καταχωρημένοι στο ηλεκτρονικό Μητρώο Προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του αθλήματος που αιτούνται το διορισμό τους.

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Λ. Θρακομακεδόνων 101, Τ.Κ. 13679 - Αχαρναί Αττικής) μέχρι την Παρασκευή 11-04-2014 ταχυδρομικά (συστημένα) ή αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 08.00΄ - 13.30΄. Μετά την ημερομηνία αυτή, δε θα γίνονται δεκτές αιτήσεις.

Έντυπα αιτήσεων και πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Σπουδών της Σχολής Αξιωματικών (τηλ. 210 2424165, -2, -7 fax 210 2463230) και στις ιστοσελίδες www.diavgeia.gov.gr και www.astynomia.gr/, όπου εμφανίζεται και αναλυτικά η προκήρυξη.

Στις ίδιες ιστοσελίδες θα δημοσιευτεί και η απόφαση διορισμού διδακτικού προσωπικού. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην έδρα της Σχολής (Λ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές Αττικής).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey