Για το έργο της ενοποίησης αρχαιολογικών χώρων Μυτιλήνης

Ένας τοπογράφος στην Κ΄ ΕΠΚΑ

11/03/2014 - 14:11

Στην πρόσληψη ενός μηχανικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που θα απασχοληθεί στην εκτέλεση των εργασιών του έργου «Ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της πόλης της Μυτιλήνης», προχωρά η Κ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων (ΕΠΚΑ).

Στην πρόσληψη ενός μηχανικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που θα απασχοληθεί στην εκτέλεση των εργασιών του έργου «Ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της πόλης της Μυτιλήνης», προχωρά η Κ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων (ΕΠΚΑ).

Μάλιστα, επειδή ακόμη δεν έχει αναπληρωθεί η θέση του προϊσταμένου της Εφορείας, η προκήρυξη υπογράφεται απ’ τη γενική διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομίας, όπως και οι παρατάσεις συμβάσεων που αφορούν στο ίδιο έργο, αλλά και στον αρχαιολογικό χώρο της Κλοπεδής.

Η Κ΄ ΕΠΚΑ ανακοίνωσε με προκήρυξη της προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Μαρίας Ανδρεαδάκη - Βλαζάκη, την πρόσληψη ενός Π.Ε. Τοπογράφου Μηχανικού με εξειδίκευση στην αποτύπωση αρχαιολογικών χώρων και ελλείψει αυτού, ενός Τ.Ε. Τοπογράφου Μηχανικού, ομοίως με εξειδίκευση στην αποτύπωση αρχαιολογικών έργων, για το διάστημα όχι πέραν της 30ής Αυγούστου 2014, προκειμένου να απασχοληθεί στο έργο της ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων της Μυτιλήνης.

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής, οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Κ΄ ΕΠΚΑ έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων), στα γραφεία της Εφορείας, στη διεύθυνση Σαπφούς 22, Μυτιλήνη, υπόψη Βασιλικής Σαραντινού (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087), εντός προθεσμίας που λήγει αυτή την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014.

Στα ειδικά προσόντα πρόσληψης για τη συγκεκριμένη θέση περιλαμβάνονται το πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ τμήματος Τοπογράφων Μηχανικών, η αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου και η αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον εξάμηνη) συναφής με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης.

Παρατάσεις

Με άλλες αποφάσεις της κ. Ανδρεαδάκη - Βλαζάκη, παρατείνονται οι συμβάσεις των δύο Π.Ε. Αρχαιολόγων, της μίας Τ.Ε. Φωτογράφου και τριών Υ.Ε. Ειδικευμένων Εργατών, για το έργο της ανάδειξης και αποτύπωσης του αρχαιολογικού χώρου της Κλοπεδής, για ένα τρίμηνο, απ’ τον Ιανουάριο έως και το τέλος Μαρτίου του 2014. Ομοίως παρατείνονται για ένα εξάμηνο, απ’ τις αρχές Ιανουαρίου έως και τις 30 Ιουνίου, οι συμβάσεις ενός Τ.Ε. Συντηρητή Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης και δύο Δ.Ε. Τεχνικών Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, που είχαν προσληφθεί για το έργο της ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων Μυτιλήνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey