Μέχρι την Παρασκευή, αιτήσεις για τις θέσεις στους Σταθμούς Παραγωγής Λέσβου, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου

11 οκταμηνίτες στη ΔΕΗ

25/02/2014 - 14:09

Συνολικά 11 άτομα θα προσλάβει η ΔΕΗ για τα εργοστάσιά της στα νησιά του Νομού Λέσβου, προκειμένου να τα στελεχώσει με μηχανοτεχνίτες.

Συνολικά 11 άτομα θα προσλάβει η ΔΕΗ για τα εργοστάσιά της στα νησιά του Νομού Λέσβου, προκειμένου να τα στελεχώσει με μηχανοτεχνίτες.

Η ΔΕΗ έχει ανακοινώσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτώ μηνών, συνολικά 11 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Παραγωγής Νησιών σε Λέσβο, Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο.

Οι θέσεις που θα καλυφθούν, είναι:

- Πέντε Δ.Ε. Μηχανοτεχνιτών Μηχανών Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ) στον Αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής (ΑΣΠ) Λέσβου

- Πέντε Δ.Ε. Μηχανοτεχνιτών ΜΕΚ στον ΑΣΠ Λήμνου

- Μία Δ.Ε. Μηχανοτεχνιτών ΜΕΚ στον Τοπικό Σταθμό Παραγωγής (Τ.Σ.Π.) Αγίου Ευστρατίου

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Για τις θέσεις τού ΑΣΠ Λέσβου: Γραφεία ΑΣΠ Λέσβου, οδός Ναυμαχίας Έλλης, Περιοχή Κουρτζή, Μυτιλήνη, Τ.Κ. 81100, αρμόδια υπάλληλος Μαρία Καραμήτσου, τηλ. 22510 26120.

Για τις θέσεις των ΑΣΠ Λήμνου και Τ.Σ.Π. Αγίου Ευστρατίου: Γραφεία ΑΣΠ Λήμνου, Περιοχή Αύλωνας Λήμνου, Τ.Κ. 81400, τηλ. 22540 22831.

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει αυτή την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey