Στην «Κτηματολόγιο Α.Ε.» για ειδικότητες Δασολόγου και Πληροφορικής

18 πολύμηνες συμβάσεις έργου

24/12/2013 - 14:40

Η «Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε.», στο πλαίσιο του έργου υλοποίησης του έργου: «Ανάπτυξη υπηρεσιών και υποδομής χωρικών δεδομένων για την προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων» που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ

Η «Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε.», στο πλαίσιο του έργου υλοποίησης του έργου: «Ανάπτυξη υπηρεσιών και υποδομής χωρικών δεδομένων για την προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων» που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, ανακοίνωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης σύναψης συνολικά δεκαοκτώ συμβάσεων μίσθωσης έργου και ειδικότερα:

- 16 συμβάσεις έργου ειδικότητας Δασολόγου (ΠΕ)

- Δύο συμβάσεις έργου ειδικότητας Πληροφορικής (ΠΕ)
με διάρκεια αυτών 12 ή 22 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν την πρότασή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα υποβολής πρότασης για μια αποκλειστικά σύμβαση.

Αναλυτική πρόσκληση και πληροφορίες μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι από την ιστοσελίδα της «Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε.» στη διεύθυνση www.ktimatologio.gr και στην ενότητα «Προκηρύξεις Διαγωνισμών - Διαβουλεύσεις - Συμβάσεις <http://www.ktimatologio.gr/ktima/index.php?ID=FulvZNKOuQHfdKSZ>»Η υποβολή των προτάσεων λήγει στις 7 Ιανουαρίου 2014, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημειωτέον ότι οι θέσεις Πληροφορικής είναι για την Αθήνα, ενώ οι θέσεις Δασολόγου μοιράζονται σε πολλές περιοχές της χώρας (Πελοπόννησο, Εύβοια, Ήπειρο, Μαγνησία κ.ά.).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey