Ηλεκτροτεχνίτες εναέριων-υπόγειων δικτύων για οκτώ μήνες στο ΔΕΔΔΗΕ

Δυο θέσεις σε Μυτιλήνη, μία σε Πολιχνίτο

17/12/2013 - 13:54

Μέχρι και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις που αφορούν στην κάλυψη τριών θέσεων ηλεκτροτεχνιτών σε Μυτιλήνη και Πολιχνίτο, απ’ τη «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) Α.Ε.».

Μέχρι και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις που αφορούν στην κάλυψη τριών θέσεων ηλεκτροτεχνιτών σε Μυτιλήνη και Πολιχνίτο, απ’ τη «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) Α.Ε.».

Η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της περιοχής Λέσβου, και πιο συγκεκριμένα τριών Δ.Ε. Ηλεκτροτεχνιτών Εναέριων-Υπόγειων Δικτύων για οκτώ μήνες. Οι δύο θέσεις είναι για τη Μυτιλήνη και η μία για το υποπρακτορείο Πολιχνίτου.

Στις ειδικές επισημάνσεις της ανακοίνωσης αναφέρεται πως όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την υγεία και φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν, ενώ τονίζεται ιδιαιτέρως ότι οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν, θα απασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο στις εργασίες για τις οποίες προσλαμβάνονται. Η υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να εκπαιδεύσει τους επιτυχόντες σε ειδικό εκπαιδευτικό κύκλο στις σχολές τής ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε..

Η μη καταλληλότητα των επιτυχόντων για τις θέσεις εργασίας για τις οποίες προσλήφθηκαν ή η μη επιτυχής αποφοίτησή τους από τον κύκλο εκπαίδευσης από τις σχολές τής ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. συνιστούν σπουδαίο λόγο καταγγελίας της σύμβασης εργασίας. Επισημαίνεται ότι οι εργασίες που θα εκτελούν οι προσληπτέοι είναι σε εναέρια (εργασίες διανομής επί στύλου) και υπόγεια δίκτυα διανομής, σε υποσταθμούς εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και σε κέντρα διανομής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΔΕΔΔΗΕ / Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών - Περιοχή Λέσβου, Οδυσσέα Ελύτη 5, Τ.Κ. 811 00 - Μυτιλήνη, Λέσβος, υπ’ όψιν Λευτέρη Βακιρλή, (τηλ. επικοινωνίας: 22510 21623).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε την Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey