Μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας θα καλυφθούν από 26 σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αλλά και 80 στην ειδική αγωγή

132 θέσεις στο Νομό Λέσβου

10/12/2013 - 14:16

Μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για την τρίτη περίοδο προσλήψεων στην Κοινωφελή Εργασία, που αφορά στην κάλυψη μέσω τού ΟΑΕΔ

Μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για την τρίτη περίοδο προσλήψεων στην Κοινωφελή Εργασία, που αφορά στην κάλυψη μέσω τού ΟΑΕΔ συνολικά 132 θέσεων στο Νομό Λέσβου, απ’ τις 7.400 θέσεις που θα καλυφθούν πανελλαδικώς στην Παιδεία. Σύμφωνα με την κατανομή που ανακοινώθηκε χθες, ο Νομός Λέσβου θα πάρει και στις δύο βαθμίδες υποχρεωτικής εκπαίδευσης 52 θέσεις, από μισές σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, και ακόμη 80 θέσεις στα σχολεία ειδικής αγωγής.

Όπως φαίνεται και στον πίνακα, στο νησί της Λέσβου αναλογούν 20 θέσεις στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, 24 στην πρωτοβάθμια και 62 στην ειδική αγωγή, ενώ αντίστοιχα στη Λήμνο θα καλυφθούν έξι, δύο και 18 θέσεις. Όσοι προσληφθούν μέσω της νέας προκήρυξης Κοινωφελούς Εργασίας που εξέδωσε ο ΟΑΕΔ, θα απασχοληθούν το ανώτερο για εξήμισι μήνες συνολικά, έως και τη λήξη του σχολικού έτους, και όχι για πέντε όπως ισχύει για τις υπόλοιπες προκηρύξεις του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας, σε δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, σε ΚΕΔΔΥ, σε δομές ειδικής αγωγής, καθώς και στους φορείς επίβλεψης (διευθύνσεις και περιφερειακές διευθύνσεις Εκπαίδευσης).

Αιτήσεις
Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης, ξεκίνησε την Παρασκευή το μεσημέρι και λήγει στις 13/12/2013 και ώρα 12η μεσημβρινή και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, στο διαδικτυακό τόπο τού ΟΑΕΔ www.oaed.gr/, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

Δεν υποχρεούνται να επαναϋποβάλουν δικαιολογητικά όσοι συμμετείχαν στις προηγούμενες δημόσιες προσκλήσεις για τις 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων και για τις 27.948 θέσεις πλήρους απασχόλησης αντίστοιχα, εφόσον δεν έχει υπάρξει μεταβολή. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey