Για μεταδιδακτορική έρευνα και την υποστήριξη ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Συμβάσεις μίσθωσης έργου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

24/09/2013 - 16:53

Με τρεις προσκλήσεις του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συνάψουν συμβάσεις μίσθωσης έργου με το ίδρυμα, αντίστοιχα για μεταδιδακτορική έρευνα και για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Με τρεις προσκλήσεις του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συνάψουν συμβάσεις μίσθωσης έργου με το ίδρυμα, αντίστοιχα για μεταδιδακτορική έρευνα και για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ειδικότερα, στην πρώτη πρόσκληση και στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «(Υπο)γόνιμοι πολίτες: Αντιλήψεις, πρακτικές, πολιτικές και τεχνολογίες της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ελλάδα. Μια δι-επιστημονική και συγκριτική προσέγγιση - (ΙΝ)FERCIT» (επιστημονικώς υπεύθυνη, η μόνιμη επίκουρη καθηγήτρια Βενετία Καντσά) της Πράξης «ΑΡΙΣΤΕΙΑ», το Πανεπιστήμιο ενδιαφέρεται για τη σύναψη δύο συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για παροχή έργου στη Μυτιλήνη.

Η μία θέση είναι για μεταδιδακτορικό ερευνητή στο αντικείμενο της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας με εξειδίκευση στην Ιατρική Ανθρωπολογία και η δεύτερη, για μεταδιδακτορικό ερευνητή στο αντικείμενο της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας με εξειδίκευση στην Ανθρωπολογία της Μετανάστευσης. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 12 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ανάλογα με τις ανάγκες του έργου. Οι φάκελοι υποψηφιοτήτων θα πρέπει να έχουν υποβληθεί το αργότερο έως την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπάλληλο κ. Αλεξάνδρα Κοντού (τηλ.: 22510 36700, fax: 22510 36709, e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Η πρόσκληση έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (http://www.ru.aegean.gr/).

Με δεύτερη πρόσκληση, το Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου», ενδιαφέρεται για τη σύναψη έξι συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, παροχής έργου στα νησιά όπου έχει παρουσία το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Ρόδο, Σύρο).

Τέλος, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του αιγαιοπελαγίτικου χώρου», ενδιαφέρεται για τη σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου παροχής έργου σε ένα από τα νησιά όπου έχει παρουσία το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Ρόδο, Σύρο, Λήμνο).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπάλληλο κ. Κοντού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey