Προσλήψεις προσωπικού στον ξενώνα για τη φιλοξενία γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους

Πέντε θέσεις στο Δήμο Λέσβου

28/05/2013 - 14:34

Μέσα σε ένα μήνα, σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο, θα καταβληθεί προσπάθεια μια νέα δομή που με χρηματοδότηση απ’ το ΕΣΠΑ υλοποιεί ο Δήμος Λέσβου, ο «Ξενώνας για τη φιλοξενία γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους», να έχει λειτουργήσει.

Μέσα σε ένα μήνα, σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο, θα καταβληθεί προσπάθεια μια νέα δομή που με χρηματοδότηση απ’ το ΕΣΠΑ υλοποιεί ο Δήμος Λέσβου, ο «Ξενώνας για τη φιλοξενία γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους», να έχει λειτουργήσει. Στο πλαίσιο αυτό, παράλληλα με τις εργασίες διαμόρφωσης του χώρου (δημοτικού ακινήτου που έχει από καιρό επιλεγεί και για ευνόητους λόγους δε δημοσιοποιείται η θέση του), ολοκληρώνεται η διαδικασία πρόσληψης του απαιτούμενου προσωπικού.

«Μόλις μας δόθηκε η έγκριση του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη του προσωπικού που θα στελεχώσει τη δομή», ανέφερε η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Αναστασία Αντωνέλλη, τονίζοντας πως τις αμέσως επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη για την κάλυψη πέντε συνολικά θέσεων, με ετήσια σύμβαση και δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του έργου.

Σύμφωνα με την έγκριση του ΑΣΕΠ, οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι οι εξής:
- Μία Π.Ε. Διοικητικών Στελεχών, εν ελλείψει αυτών Τ.Ε., εν ελλείψει αυτών Δ.Ε.
- Μία Π.Ε. ή Τ.Ε. Κοινωνικών Λειτουργών
- Μία Π.Ε. Ψυχολόγων
- Μία Π.Ε. Ψυχολόγων με ειδίκευση στην Παιδοψυχολογία
- Μία Υ.Ε. Βοηθητικού Προσωπικού

«Καταβάλλουμε προσπάθεια ώστε με την ολοκλήρωση των εργασιών και προμήθειας του απαραίτητου εξοπλισμού να προσληφθεί και το προσωπικό που θα λειτουργήσει τον ξενώνα», ανέφερε η κ. Αντωνέλλη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey