Μέχρι και την Παρασκευή οι αιτήσεις, για τρεις θέσεις στα αρχαιολογικά έργα Αγίας Παρασκευής

Ένας αρχαιολόγος και δύο εργατοτεχνίτες

16/04/2013 - 16:11

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Αποχέτευση Δημοτικής Ενότητας Αγίας Παρασκευής Δήμου Λέσβου», προχωρά η Κ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων.

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Αποχέτευση Δημοτικής Ενότητας Αγίας Παρασκευής Δήμου Λέσβου», προχωρά η Κ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων. Σε ανακοίνωση της προϊσταμένης της Εφορείας, Χριστιάνας Λούπου, αναφέρεται πως στο πλαίσιο του έργου, που έχει ενταχθεί στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ) θα προσληφθούν ένας Αρχαιολόγος Π.Ε. και δύο Εργατοτεχνίτες Δ.Ε.. Η διάρκεια της σύμβασης που θα υπογράψουν, θα είναι για τέσσερις μήνες με δυνατότητα παράτασης, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου.

Στα βασικά προσόντα των υποψηφίων περιλαμβάνονται η γνώση της ελληνικής γλώσσας, η ηλικία από 18 έως 65 ετών, καθώς και η υγεία και η φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν. Στα ειδικά προσόντα πρόσληψης για τη θέση του αρχαιολόγου, εκτός του βασικού τίτλου σπουδών, είναι ακόμη η άριστη γνώση της αγγλικής, ή γαλλικής, ή γερμανικής, ή ιταλικής γλώσσας, η αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου, αλλά και η αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον εξάμηνη), συναφής με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης. Ομοίως για τους εργατοτεχνίτες, εκτός απ’ το απολυτήριο λυκείου, στα ειδικά προσόντα είναι και η αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον εξάμηνη), συναφής με το αντικείμενο της προκήρυξης.

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία τής Κ΄ ΕΠΚΑ Σαπφούς 22, Μυτιλήνη, Τ.Κ. 81100 - Λέσβος, υπ’ όψιν κ. Βασιλικής Σαραντινού (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087) εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών, που άρχισε χθες 15 Απριλίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 19 του μήνα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey