Μέσα στη βδομάδα, ανακοίνωση του ΕΠΕΚΑ για τις 65 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στον Πολιτισμό

Ποιοι προσλαμβάνονται σε Λέσβο - Λήμνο

09/04/2013 - 16:18

Ο Φορέας Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «ΕΠΕΚΑ»), σε σχέση με την έκδοση των αποτελεσμάτων των ανακοινώσεων/προκηρύξεων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στον τομέα του πολιτισμού», θα εκδοθούν μέσα στη βδομάδα από 8 έως 12 Απριλίου.

Όπως ανακοίνωσε την προηγούμενη Τετάρτη ο Φορέας Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «ΕΠΕΚΑ»), σε σχέση με την έκδοση των αποτελεσμάτων των ανακοινώσεων/προκηρύξεων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στον τομέα του πολιτισμού», θα εκδοθούν μέσα στη βδομάδα από 8 έως 12 Απριλίου.

Σύμφωνα με το Φορέα, λόγω κατάθεσης υπερβολικά μεγάλου αριθμού αιτήσεων συμμετοχής στα πλαίσια των 19 ανακοινώσεων/προκηρύξεων θέσεων απασχόλησης κοινωφελούς χαρακτήρα στον τομέα του πολιτισμού (για τις περιφερειακές ενότητες Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Νήσων, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Σερρών, Αργολίδος, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Λήμνου, Λέσβου, Χίου, Σάμου) που εξέδωσε ως δικαιούχος, τα αποτελέσματα θα εκδοθούν τη δεύτερη βδομάδα του Απριλίου και θα αναρτηθούν: Στα γραφεία-παραρτήματα του Φορέα, στην ιστοσελίδα του (www.epeka.gr), στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Πολιτισμού και Τουρισμού (http://ep.culture.gr) και στην ιστοσελίδα τού ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Θυμίζουμε ότι το παράρτημα του Φορέα σε επίπεδο Νομού βρίσκεται στα Λουτρά Λέσβου, ενώ συνολικά οι θέσεις που αφορούν σε Λέσβο και Λήμνο μέσω των Εφορειών Αρχαιοτήτων και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, ανέρχονται σε 65.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey