Πέντε θέσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, εννιά στο Βόρειο Αιγαίο, ενέκρινε το ΑΣΕΠ

Οκταμηνίτες στην Κτηνιατρική Υπηρεσία

12/03/2013 - 16:01

Μετά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και το ΑΣΕΠ προχώρησε την προηγούμενη βδομάδα στην έγκριση εννέα συνολικά θέσεων εποχικού προσωπικού για τις ανάγκες των Υπηρεσιών Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Μετά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και το ΑΣΕΠ προχώρησε την προηγούμενη βδομάδα στην έγκριση εννέα συνολικά θέσεων εποχικού προσωπικού για τις ανάγκες των Υπηρεσιών Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Χθες το θέμα απασχόλησε και την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, που αποφάσισε άμεσα να εκδοθεί η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων απ’ τους ενδιαφερομένους.
 
Σύμφωνα με την έγκριση, όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Γιαννάκης, θα προσληφθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για διάστημα οκτώ μηνών το εξής προσωπικό:

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου: δύο κτηνίατροι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, δύο απόφοιτοι ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής και ένας εργάτης Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Αντίστοιχα για τις Περιφερειακές Ενότητες Σάμου προβλέπεται ένας κτηνίατρος και ένας εργάτης και Χίου, ένα απόφοιτος ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής και ένας εργάτης.

Όπως προσέθεσε ο κ. Γιαννάκης, σε συνέχεια της απόφασης που πήρε χθες η Οικονομική Επιτροπή, τις αμέσως επόμενες μέρες θα βγει προκήρυξη με την οποία θα καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα δώσει τη δυνατότητα της διεκπεραίωσης θεμάτων που καθημερινά συσσωρεύονται λόγω έλλειψης προσωπικού στις διευθύνσεις Κτηνιατρικής των περιφερειακών ενοτήτων του Βορείου Αιγαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής στο τηλέφωνο 22510 47427.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey