Για το συγκρότημα Θεσσαλονίκης

Προσλήψεις στα «Ελληνικά Πετρέλαια»

12/03/2013 - 15:58

Ο Όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια» ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει χειριστές λειτουργίας για την κάλυψη θέσεων εργασίας στο βιομηχανικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Ο Όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια» ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει χειριστές λειτουργίας για την κάλυψη θέσεων εργασίας στο βιομηχανικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητα προσόντα αποτελούν ο απολυτήριος τίτλος γενικού λυκείου ή ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής (ΕΠΑΛ, ΤΕΕ Β΄ Κύκλου), οποιασδήποτε ειδικότητας του Τομέα Μηχανολογίας ή Ηλεκτρολογίας ή Ηλεκτρονικών ή Χημικών Εργαστηριακών Εφαρμογών, άδεια οδήγησης β΄ κατηγορίας, την οποία πρέπει να κατέχουν έως την ημερομηνία υποβολής της αίτησης πρόσληψης, καθώς και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις έως την ημερομηνία υποβολής της αίτησης πρόσληψης.

Οι υποψήφιοι που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις της προκήρυξης, θα υποβληθούν σε τεστ ικανοτήτων και αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν το ειδικό έντυπο αίτησης πρόσληψης, συνοδευόμενο από πρόσφατη φωτογραφία τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., Χιμάρας 8Α, Τ.Κ. 15125 - Μαρούσι, υπόψη Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων Ομίλου αναγράφοντας απαραιτήτως τον Κωδικό Θέσης (ΧΛΒ2).

Καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης ορίζεται η Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, ενώ οι υποψήφιοι υποχρεωτικά θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συγκεκριμένη μόνο αίτηση, την οποία μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα τής ΕΛΠΕ Α.Ε. (www.helpe.gr), και να μην αποστέλλουν βιογραφικά σημειώματα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey