230 προσλήψεις-ανανεώσεις συμβάσεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ

40 γιατροί - 190 νοσηλευτές σ’ όλη τη χώρα

05/03/2013 - 17:04

Την πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ανακοίνωσε το Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Την πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ανακοίνωσε το Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Πρόκειται για 40 θέσεις Π.Ε. Ιατρών και 190 θέσεις Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε. Νοσηλευτών. Στην πράξη δεν πρόκειται για νέες προσλήψεις, αλλά για ανανεώσεις συμβάσεων, με στόχο να μη χρειασθεί να περάσει το διάστημα της εκπαίδευσης νέου προσωπικού το οποίο δε θα διέθετε την απαραίτητη εμπειρία. Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται στην προκήρυξη, βασικό κριτήριο για όλες τις θέσεις είναι η προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους σε αντίστοιχες της ειδικότητας μονάδες ή τμήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ή να ταχυδρομήσουν την αίτησή τους με όλα τα δικαιολογητικά, στη Γραμματεία τού ΚΕΕΛΠΝΟ (Αγράφων 3 - 5, Μαρούσι Αττική) μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 5212854 και στην προκήρυξη που διατίθεται στην ιστοσελίδα τού ΚΕΕΛΠΝΟ, www.keelpno.gr/.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey