Οι περισσότερες θέσεις στη Μυτιλήνη

55 ερευνητές, τεχνικοί στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

05/03/2013 - 17:04

Με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας από έναν έως 32 μήνες θα προσληφθούν από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου τουλάχιστον 55 άτομα.

Με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας από έναν έως 32 μήνες θα προσληφθούν από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου τουλάχιστον 55 άτομα. Οι προσλήψεις θα γίνουν στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Αριστεία» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και το νέο προσωπικό θα τοποθετηθεί στη Μυτιλήνη και τη Σύρο, αλλά και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ειδικού Λογαριασμού, θα καλυφθούν μεταξύ άλλων 20 θέσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές των Κοινωνικών Επιστημών και από μία θέση στις ειδικότητες: Μεταδιδάκτορας Ερευνητής Κοινωνιολογίας των Δικτύων και Δικτύων Κοινωνικής Πολιτικής, Ερευνητής υποψήφιος διδάκτορας Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Πολιτικής και Ευρωπαϊκής Συνεργασίας σε κοινωνικά θέματα, Ερευνητής υποψήφιος διδάκτορας Κοινωνιολογίας της Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής, Τεχνικός βοηθός σε θέματα ηχοληψίας και βιντεοσκόπησης Π.Ε. ή Τ.Ε., δύο θέσεις για Μεταδιδάκτορα ερευνητή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Τεχνικό υποστηρικτικό προσωπικό Επιστήμης των υπολογιστών και Πληροφορικής.

Επίσης, θα προσληφθούν Τεχνικοί ως υποστηρικτικό προσωπικό στα αντικείμενα Περιβαλλοντικών Επιστημών στη Λέσβο και του Παιδαγωγικού Τμήματος στη Ρόδο, για τους οποίους ο ακριβής αριθμός θέσεων δεν έχει γίνει γνωστός.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι αιτήσεις για τις θέσεις θα υποβάλλονται έως τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν αναλυτικά τις θέσεις και το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης στην ιστοσελίδα www.ru.aegean.gr/. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 22510 36700 (κ. Αλεξάνδρα Κοντού), στο φαξ 22510 36709 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey