Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις στο Παλιό Δημαρχείο

Τέσσερις ειδικοί συνεργάτες στο Δήμο

08/05/2012 - 15:56

Λήγει την Πέμπτη 10 Μαΐου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την πρόσληψη τεσσάρων ειδικών συνεργατών, διαδικασία στην οποία προχώρησε ο δήμαρχος Λέσβου προκειμένου να ενισχύσει την υποστήριξή του από έμπειρα ή κατηρτισμένα στελέχη σε ισάριθμους τομείς.

Λήγει την Πέμπτη 10 Μαΐου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την πρόσληψη τεσσάρων ειδικών συνεργατών, διαδικασία στην οποία προχώρησε ο δήμαρχος Λέσβου προκειμένου να ενισχύσει την υποστήριξή του από έμπειρα ή κατηρτισμένα στελέχη σε ισάριθμους τομείς.

Την προηγούμενη βδομάδα, με ανακοίνωσή του, ο Δημήτρης Βουνάτσος, επικαλούμενος το δικαίωμα βάσει των δεδομένων του Δήμου Λέσβου, πληθυσμιακών αλλά και δημιουργίας του από 13 καταργούμενους δήμους, να προσλάβει 13 ειδικούς συμβούλους, ειδικούς συνεργάτες και επιστημονικούς συνεργάτες, όσοι είναι και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου, απηύθυνε πρόσκληση για την πρόσληψη τεσσάρων ακόμη συνεργατών. Ο δήμαρχος έχει ήδη προχωρήσει στη σύναψη σύμβασης με τέσσερις συνεργάτες.

Οι ειδικοί συνεργάτες που θα προσληφθούν, θα απασχολούνται στο Δήμο για την παροχή υπηρεσιών σε εξειδικευμένα θέματα και πιο συγκεκριμένα θα καλυφθούν:

- Μια θέση ειδικού συνεργάτη σε θέματα διερεύνησης-αξιοποίησης προγραμμάτων και ένταξης έργων.

- Μια θέση ειδικού συνεργάτη σε θέματα θεατρικής παιδείας, προβολής του λαϊκού μας πολιτισμού και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

- Μια θέση ειδικού συνεργάτη με αντικείμενο τη νομική προετοιμασία και νομική αντιμετώπιση θεμάτων του Δήμου και των νομικών του προσώπων.

- Μια θέση ειδικού συνεργάτη με αντικείμενο την προώθηση μελετών οικιστικών, πολεοδομικών, ανάπλασης χώρων και κτηρίων, ανάπλασης όψων παραδοσιακών οικισμών, ανάπλασης όψεων κτηρίων παραδοσιακών οικισμών, καθώς και αξιοποίησης παραδοσιακών δημοτικών ακινήτων.

Επιλογή απ’ το δήμαρχο
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες πρέπει να έχουν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους, αλλά και τα προσόντα που απαιτούνται για την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Για την τρίτη θέση, όπως επισημαίνεται στην πρόσκληση, το έργο των ειδικών συνεργατών δεν είναι ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του δικηγόρου, αλλά αναστέλλει την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος.

Η πλήρωση των θέσεων των ειδικών συνεργατών θα διενεργηθεί με απόφαση του δημάρχου, ο οποίος και θα προσλάβει τα πρόσωπα που κατά την κρίση του θεωρήσει κατάλληλα.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα περιλαμβάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη θέση για την οποία ενδιαφέρονται, βιογραφικό σημείωμα, υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 τού Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού, αντίγραφο βασικού τίτλου σπουδών, οποιαδήποτε κατά την κρίση τους δικαιολογητικά και θα κατατίθενται μέχρι τις 10 Μαΐου στο Παλιό Δημαρχείο (αρμόδια υπάλληλος κ. Άννα Ταξείδη, τηλ. 22510 41504) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey