Από 7 έως 11 Μαΐου οι ανακοινώσεις για την Κοινωφελή Εργασία απ’ την «Ηλιακτίδα»

Ενστάσεις σε τρεις μέρες

24/04/2012 - 15:24

Ακριβώς ένα μήνα μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών, στις 6 Μαΐου, θα έπρεπε η «Ηλιακτίδα» να ανακοινώσει τα αποτελέσματα για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που υλοποιεί στο Νομό Λέσβου, δίνοντας έτσι τέλος στην αγωνία όσων υπέβαλαν αίτηση. Όμως, λόγω των εκλογών, η ανακοίνωση μετατίθεται.

Ακριβώς ένα μήνα μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών, στις 6 Μαΐου, θα έπρεπε η «Ηλιακτίδα» να ανακοινώσει τα αποτελέσματα για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που υλοποιεί στο Νομό Λέσβου, δίνοντας έτσι τέλος στην αγωνία όσων υπέβαλαν αίτηση. Όμως, λόγω των εκλογών, η ανακοίνωση μετατίθεται για τη βδομάδα από 7 έως 11 Μαΐου, ενώ χρειάζεται οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν πως η προθεσμία υποβολής ένστασης είναι πολύ περιορισμένη, μόλις τρεις μέρες.

2.000 και πλέον υποψήφιοι απ’ όλη τη χώρα υπέβαλαν αίτηση στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που αφορούν στους Δήμους Λέσβου, Λήμνου, Αγίου Ευστρατίου και σε φορείς της νήσου Λέσβου. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι υπήρξε ενδιαφέρον από Αθήνα, αλλά και από πολλές ακόμη περιοχές της επικράτειας, ενώ ομοίως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πολλοί κάτοικοι της Λέσβου υπέβαλαν αίτηση για τις θέσεις της Λήμνου.

Οι αιτήσεις αυτές, όπως ανέφερε η κ. Ασπασία Χρυσάφη απ’ την «Ηλιακτίδα», εισάγονται στο σύστημα, διαδικασία που, όπως επεσήμανε, «ακόμη καθυστερεί να ολοκληρωθεί προκειμένου να υπάρξουν επιμέρους πληροφορίες για το πόσοι, για παράδειγμα, διεκδικούν την κάθε μία απ’ τις κατηγορίες θέσεων που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη».

Η κ. Χρυσάφη προσέθεσε πως αμέσως μετά τις εκλογές, η «Ηλιακτίδα» θα ανακοινώσει την κατάταξη και, μετά την υποβολή των ενστάσεων, μέσα σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν και τα τελικά αποτελέσματα, προκειμένου άμεσα να ξεκινήσει η απασχόληση των μισών περίπου προσληφθέντων. Οι υπόλοιποι θα προσληφθούν απ’ την 1η Ιουνίου και μετά.

Όπως ρητά αναφέρεται και στην πρόσκληση, η προθεσμία υποβολής ένστασης είναι τρεις μέρες, για αυτό θα πρέπει όσοι δε συμφωνούν με την κατάταξη που θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τις εκλογές, να σπεύσουν να υποβάλουν την ένστασή τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey