Εκλέχθηκε το νέο ΔΣ

Βάγια Καρίνου η πρόεδρος του ΑΣ Άντισσας

04/10/2022 - 09:00 Ενημερώθηκε 04/10/2022 - 09:46

Στις 2 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Κοινοτική Αίθουσα , εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Α.Σ Άντισσας όπου εκλέχτηκε νέο Διοικητικό και Εποπτικό Συμβουλίο. Αφού πρώτα η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τον ισολογισμό, έγιναν εκλογές και το εκλεχθέν Δ.Σ μετά από συνεδρίαση αποφάσισε Πρόεδρος είναι η Βάγια Καρίνου, αντιπρόεδρος ο Βαγγέλης Ιατρού, ταμίας ο Κυριάκος Καραμιχαήλ, γραμματέας ο Ιωάννης Βατός και μέλος ο Κωνσταντίνος Ψαλτάκης. Στο εποπτικό συμβούλιο εκλέχτηκαν πρόεδρος ο Ιωάννης Βωβός και μέλη οι  Κωνσταντίνος Λουκής και  Δημήτρης Ψωμαδέλλης 

«Ξεκινάμε με όραμα και όρεξη για δουλειά, με σκοπό να κάνουμε τον συνεταιρισμό μας να δουλέψει για το συμφέρον όλων των αγροτών του χωριού μας μέσα από υπηρεσίες που θα προσφέρει. Πρέπει όμως όλοι μας να βοηθήσουμε στην επίτευξη αυτού του σκοπού  στηρίζοντας τον Συνεταιρισμό μας. Κάποτε ο Φωτιάδης τον έφτιαξε για να πολεμήσει την τοκογλυφία που εξαθλίωνε τους αγρότες τότε.Το κατάφερε με αποτέλεσμα τα μετέπειτα χρόνια η Άντισσα να γίνει δυνατό κεφαλοχώρι. Σήμερα η «τοκογλυφία» έχει άλλη μορφή ίσως, αλλά και πάλι αν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε.

Δεν θα είναι εύκολο αλλά είναι βέβαιο το αποτέλεσμα αρκεί όλοι μας να συνεισφέρουμε με όποιο τρόπο μπορούμε» αναφέρει στη δήλωσή της η πρόεδρος. .

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey