Συνολικά 20 καταστήματα συμμετέχουν, με μεγάλες εκπτώσεις, προσφορές, αλλά και πολλές εκπλήξεις

«White Friday» στο κέντρο της Ερμού

25/08/2017 - 10:09

Σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου, τελευταία Παρασκευή του Αυγούστου αλλά και του καλοκαιριού, είναι η «White Friday» της Μυτιλήνης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία 20 καταστημάτων, στο κέντρο της Ερμού, που θα συνδυαστεί με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις στις επιχειρήσεις για τους καταναλωτές, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα καταστήματα της αρεσκείας τους και να αγοράσουν προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές.

Παράλληλα, οι έμποροι της αγοράς έχουν προετοιμάσει μια σειρά από υπαίθριες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με ζωντανή μουσική, ενώ θα προσφέρεται δωρεάν ούζο «Σμυρνιώ» καθώς και διάφοροι μεζέδες.

Η «White Friday» θα κρατήσει από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ και σε αυτήν θα λάβουν μέρος τα καταστήματα: «Azul», «Aroma», «Celebrity», «Funky Fish», «Go-Cyber», «Hondos Center», «Mantos υποδήματα», «Mega Euronics», «Pet Shop Μουτζούρης», «Orchestra», «OVS», «Oxford Company», «Pink Woman», «Πουλέλλης Vision», «ΣΙΚ», «Στέλλα Σουτζιδέλλη», «Tally Weijl», «VIP’s Ερμού» & «VIP’s Stores», «Yamamay» και «Yolo».

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey