Από τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης

Επιδοτούμενα προγράμματα εργαζομένων

26/08/2017 - 15:58

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης διοργανώνει επιδοτούμενα σεμινάρια εργαζομένων, στο πλαίσιο του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-30 του ΟΑΕΔ, τα οποία απευθύνονται σε επιχειρήσεις μέλη του, δίνοντας τη δυνατότητα σε αυτές να εκπαιδεύσουν ανέξοδα τους εργαζομένους τους.

Τα προγράμματα είναι διάρκειας 32 ωρών και θα υλοποιηθούν σε ώρες εκτός εργασίας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιχείρηση να μην απασχολεί συνολικά πάνω από 30 εργαζομένους ασφαλισμένους κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, ενώ οι εργαζόμενοι που θα συμμετάσχουν πρέπει να είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο καταρτιζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 5€ ανά ώρα κατάρτισης. Συνολικά δηλαδή θα έχει όφελος 160€.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται να προσκομίσουν οι εργαζόμενοι που ενδιαφέρονται είναι: α) Υπεύθυνη Δήλωση Επιχείρησης - Αίτηση συμμετοχής (τα έντυπα παραδίδονται από το γραφείο του Συλλόγου), β) Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας, γ) Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης, στο οποίο το όνομά τους να είναι ένας από τους δικαιούχους και να είναι ευκρινής ο αριθμός ΙΒΑΝ, γ) Νόμιμο παραστατικό από την αρμόδια ΔΟΥ για την ορθότητα του ΑΦΜ τους ή εκκαθαριστικό εφορίας, δ) ΑΜΚΑ - ΑΜΑ (από φωτοτυπία βιβλιαρίου ΙΚΑ) ή από άλλο νόμιμο παραστατικό.

 

Τίτλοι σεμιναρίων

Τα σεμινάρια αφορούν: α) Ξένες γλώσσες (τουρκικά) και β) Αντιμετώπιση και διαχείριση φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών (πρώτες βοήθειες στην εργασία - πυρασφάλεια - οδηγίες αντιμετώπισης σεισμών).

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί και να καταθέσει τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή του στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Π. Κουντουριώτη 71 - 2ος όροφος) καθημερινά 8:30 π.μ. - 14:30 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνικά στο 22510 45254 και με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey