Έμφαση στη ντόπια αιγαιοπελαγίτικη διατροφή

01/07/2012 - 05:56
Το κατάστημα «Limnos Wines» που βρίσκεται στο 117 της Ερμού, αποτελεί πόλο έλξης για όσους αγαπούν τη ντόπια αιγαιοπελαγίτικη διατροφή. Πρόσφατα μάλιστα το μαγαζί εμπλουτίστηκε με ακόμα περισσότερα προϊόντα από τη Λήμνο και τη Χίο αλλά και από τη Λέσβο.
Το κατάστημα «Limnos Wines» που βρίσκεται στο 117 της Ερμού, αποτελεί πόλο έλξης για όσους αγαπούν τη ντόπια αιγαιοπελαγίτικη διατροφή. Πρόσφατα μάλιστα το μαγαζί εμπλουτίστηκε με ακόμα περισσότερα προϊόντα από τη Λήμνο και τη Χίο αλλά και από τη Λέσβο, για να προσφέρει σε όσους αγαπούν την παραδοσιακή διατροφή, κι άλλες επιλογές.

Τα νεοεισαχθέντα στο κατάστημα, προϊόντα, είναι το αλεύρι Λήμνου, αλλά και τα όσπρια Λήμνου και συγκεκριμένα φασόλια και ρεβίθια από το γειτονικό νησί, που θα κάνουν και τον πιο απαιτητικό να αγαπήσει αυτά τα πιάτα. Το υπέροχο ταχίνι Λήμνου, καθώς και το χαλβά Λήμνου θα μπορέσει να βρει κανείς στο ίδιο κατάστημα, μαζί με το θυμαρίσιο μέλι από το νησί.
Επιπλέον, στο «Limnos Wines» θα βρει κανείς τα αναψυκτικά «Κρυστάλ» που παράγονται στον Πολιχνίτο.



Να θυμίσουμε βέβαια, ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί, θα βρει κανείς και γαλακτοκομικά προϊόντα από Λήμνο και Χίο. Χιώτικα τυριά «Πελλιναίον», όπως φρέσκο κατσικίσιο και αγελαδινό τυρί με 23% λιπαρά, αλλά και καλαθάκι και φέτα Λήμνου, υπάρχουν στα ψυγεία του μαγαζιού, μαζί με το περίφημο λαδοτύρι Μανταμάδου.
Φυσικά, από τον παράδεισο αυτόν της παραδοσιακής διατροφής, δεν λείπουν τα συνεταιριστικά κρασιά της Ένωσης Λήμνου και τα μυτιληνιά ούζα. Να σημειώσουμε, ότι το κατάστημα λειτουργεί και σαν κάβα ποτών.
Τέλος, να μην παραλείψουμε να τονίσουμε, πως για την περίοδο των γιορτών, το «Limnos Wines» θα έχει τα κρασιά της Λήμνου σε δελεαστικές προσφορές.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22510 40104.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey