Διαχρονική αξία στις τέντες

01/07/2012 - 05:56
Το κατάστημα «Τέντες Σιμέλη», στο πλαίσιο της αδιάκοπης και πολυετούς προσπάθειας για εξασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προς τον πελάτη, φροντίζει πάντα για την επιλογή των καλύτερων, καθώς και για τη συνεχή ενημέρωση της γκάμας του.
Το κατάστημα «Τέντες Σιμέλη», στο πλαίσιο της αδιάκοπης και πολυετούς προσπάθειας για εξασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προς τον πελάτη, φροντίζει πάντα για την επιλογή των καλύτερων, καθώς και για τη συνεχή ενημέρωση της γκάμας του. Η διαχρονική αξία του καταστήματος το καθιστά ένα από τα καλύτερα στο είδος του. Το «Ε» επισκέφτηκε το κατάστημα και ο κ. Παράσχος Σιμέλης, ιδιοκτήτης του καταστήματος, μας ξενάγησε στο χώρο του.

Στο κατάστημα του κ. Σιμέλη μπορεί κανείς να βρει ποικιλία τεντών, ώστε να επιλέξει αυτό που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Η ποικιλία υφασμάτων, χρωμάτων και σχεδίων παρέχει μια πληθώρα επιλογών, προς όφελος πάντα του πελάτη.
Η επιλογή της σωστής τέντας είναι ένα σημαντικό ζήτημα κι αυτό γιατί οι ιδιότητες της προλαμβάνουν τυχόν προβλήματα. Συγκεκριμένα, οι τέντες χαμηλώνουν τη θερμοκρασία εσωτερικών χώρων μέχρι και 15 βαθμούς, μειώνουν το φως του ηλίου και την αντηλιά σε μεγάλο ποσοστό, προσφέρουν απομόνωση, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα έπιπλα και τα χαλιά από το ξεθώριασμα.
Στο να επιλέξετε λοιπόν τη σωστή τέντα, ο κ. Σιμέλης είναι ο άνθρωπος που θα σας δώσει τις σωστές κατευθύνσεις.
Εκτός από τις τέντες, ένας ακόμα τρόπος σκίασης ενός χώρου είναι τα αντιηλιακά στορ, που τοποθετούνται αντί κουρτίνας. Εκτός από μια πιο μοντέρνα λύση για το χώρο σας, είναι συνάμα και πιο αποτελεσματική. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλών προδιαγραφών, με υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς, τα αντιηλιακά στορ που μπορεί κανείς να βρει στο κατάστημα του κ. Σιμέλη παρέχουν ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ συγχρόνως ξεχωρίζουν για την αισθητική τους τελειότητα και τη μεγάλη αντοχή των μηχανισμών τους.

Έπιπλα

Επίσης, στο κατάστημα «Τέντες Σιμέλη» μπορεί κανείς να βρει έπιπλα βεράντας και εξοχής, καθώς και άλλα μικροέπιπλα.
Συγκεκριμένα, στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε καθιστικά κήπου, ξαπλώστρες, τραπέζια και πολυθρόνες, σε πολλά σχέδια και χρώματα, που θα συμπληρώσουν τον εξοπλισμό σας και θα ομορφύνουν τους χώρους σας.
Όλα τα προϊόντα που διαθέτουν οι «Τέντες Σιμέλη» είναι κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά, ιδιαίτερα καλόγουστα και σε προσιτές τιμές. Σίγουρα θα βρουν ανταπόκριση στο γούστο πολλών και θα εξασφαλίσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης.
Να σημειώσουμε ακόμα πως στο κατάστημα θα βρείτε προϊόντα με εγγύηση ποιότητας. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για προτάσεις με όμορφα και άνετα έπιπλα κήπου και βεράντας. Προτάσεις και λύσεις με όμορφα και λειτουργικά τραπέζια, ξύλινα ή πλαστικά, σταθερά ή πτυσσόμενα για εύκολη χρήση, ιδανικά για τη βεράντα, τον κήπο και την εξοχή.


Πολύτιμα αξεσουάρ
Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε και τα πολύτιμα αξεσουάρ που διαθέτει το κατάστημα του κ. Σιμέλη. Ομπρέλες παντός τύπου, σίγουρα θα φανούν χρήσιμες σε πολλές περιστάσεις. Ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και υλικά κατασκευής υπάρχει και σε αυτό το είδος.
Έπειτα, στις «Τέντες Σιμέλη» μπορεί κανείς να βρει και ντουλάπες, πλαστικές και μεταλλικές. Οι ντουλάπες αυτές αποτελούν μια πολύ καλή αποθηκευτική λύση. Στη βεράντα ή στην αυλή, θα αποδειχτούν απαραίτητοι σύμμαχοί σας στην τάξη και την οργάνωση. Η ποικιλία σε σχέδια και χρώματα εξασφαλίζει και το αισθητικό κομμάτι της υπόθεσης.
Τέλος, να θυμίσουμε πως οι «Τέντες Σιμέλης» βρίσκονται στην πάροδο της Αεροπόρου Γιανναρέλλη και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 22510 24523.
 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey