«Θείος Βάνιας» τώρα και στη Μυτιλήνη

01/07/2012 - 05:56
Ο περίφημος και… γευστικός «Θείος Βάνιας» έφτασε και στη Μυτιλήνη. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων από τη Θεσσαλονίκη βρήκε τη θέση της στην οδό Π. Κουντουριώτη 83.
Ο περίφημος και… γευστικός «Θείος Βάνιας» έφτασε και στη Μυτιλήνη. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων από τη Θεσσαλονίκη βρήκε τη θέση της στην οδό Π. Κουντουριώτη 83. Ιδιοκτήτες του καταστήματος στην πόλη μας είναι η κ. Ουρανία Χατζηαναγνώστου και ο κ. Νίκος Λιάρος.
Στο «Θείο Βάνια» θα βρείτε φυσικά την εκπληκτική μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, με κρέμα, με κιμά, με τυρί, με σπανάκι ή και με τα δύο τελευταία μαζί.
Ωστόσο, στον ίδιο χώρο θα βρει κανείς ποικιλία σφολιατοειδών και σάντουιτς, καθώς και πίτσες, κρέπες, παγωτά και άλλα γλυκά.
Στον περιποιημένο χώρο που υπάρχει μπροστά στο μαγαζί, αλλά και στον εσωτερικό του χώρο, μπορείτε να καθίσετε για να απολαύσετε τον καφέ σας παρέα με μια φρεσκοψημένη μπουγάτσα ή ό,τι άλλο σας κάνει κέφι.
Η εμπειρία του «Θείου Βάνια» από το 1964, αλλά και το γεγονός ότι μέχρι σήμερα διατηρεί 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, είναι η καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων που θα βρείτε στο κατάστημα, αλλά και για τη φιλική εξυπηρέτηση που θα συναντήσετε.
Να σημειώσουμε ακόμα ότι ο «Θείος Βάνιας» λειτουργεί καθημερινά από τις 5 το πρωί έως τις 3 το βράδυ, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, για να ικανοποιήσει τις ορέξεις των ξενύχτηδων.
Τέλος, τις νοστιμιές του «Θείου Βάνια» μπορείτε να απολαύσετε και στο χώρο σας. Το τηλέφωνο για τις παραγγελίες σας είναι 22510 37210.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey