Ξεχωριστή μόδα σε χαμηλές τιμές

Ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή κολεξιόν στο M&Co

02/04/2015 - 15:56

Εστιάζοντας στις λαμπερές αποχρώσεις, στα απαλά υφάσματα και στις μοντέρνες στάμπες η ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή κολεξιόν 2015 στα M&Co θα σας συνεπάρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Εστιάζοντας στις λαμπερές αποχρώσεις, στα απαλά υφάσματα και στις μοντέρνες στάμπες η ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή κολεξιόν 2015 στα M&Co θα σας συνεπάρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Με μια μεγάλη ποικιλία από καθημερινά ρούχα, ρούχα εργασίας και επίσημα τα M&Co σας προσφέρουν ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να συμπληρώσετε την εμφάνισή σας και θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σας με μία συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν.

Η συλλογή M&Co αντικατοπτρίζει τη σικ γαλλική Ριβιέρα. Αυτή η τάση προς το ναυτικό στυλ αναμειγνύει το κλασικό με το μοντέρνο.

Οι στάμπες περιλαμβάνουν μια ποικιλία από γεωμετρικά και καθημερινά σχέδια με παραδοσιακά ναυτικά και άλλα ευφάνταστα μοτίβα. Ξεχωριστές αποχρώσεις μπλε, λευκού και κόκκινου ενισχύονται με τα χρώματα της μέντας και του κίτρινου. Σακάκια ζακάρ με φθαρμένα boyfriend, τζιν και μπλούζες ριγέ δημιουργούν την αγαπημένη σας καθημερινή εμφάνιση την άνοιξη.

Επιπλέον τα M&Co παρουσιάζουν μία συλλογή παιδικών ρούχων γεμάτα από παιχνιδιάρικες στάμπες, πολύχρωμα καθημερινά κομμάτια και επίσημα κλασικά ρούχα προσφέροντας μια γκαρνταρόμπα σε μεγάλη ποικιλία για αγόρια από 3 έως 13 ετών και κορίτσια από 3 έως 16 ετών.

Για μία κομψή εμφάνιση αυτή την άνοιξη τα αγόρια φοράνε παστέλ πουκάμισα και ανοιχτόχρωμα σορτς.

Οι ζακέτες με διαφορετικού χρώματος μανίκια και τα δερμάτινα μπουφάν είναι ο τέλειος συνδυασμός για τις δροσερές καλοκαιρινές νύχτες. Ενώ για μια πιο χαλαρή εμφάνιση τα αγόρια μπορούν να επιλέξουν κοντομάνικα μπλουζάκια με στάμπες και μπλουζάκια πόλο σε διαφορετικά χρώματα και τζιν.

Η κοριτσίστικη συλλογή είναι γεμάτη με υπέροχα σχέδια με πεταλούδες και λουλούδια σε ροζ, φούξια και μωβ και διακοσμούν και τζιν φορέματα.

Για μια χαλαρή εμφάνιση τα κορίτσια μπορούν να επιλέξουν μπλουζάκια με λογότυπα που συνδυάζονται άνετα με τζιν και δερμάτινα μπουφάν για τα πιο κρύα βράδια.

M&Co στη Μυτιλήνη, Ερμού 85, τηλ. 22510 28080.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey