Παρουσίαση σύγχρονων εφαρμογών για επιχειρήσεις

Απογειώστε την επιχείρησή σας με «GALAXY»

12/03/2015 - 14:57

Ένα από τα συχνά παράπονα των επαγγελματιών είναι πως ένα μεγάλο μέρος του χρόνου τους καθημερινά καταναλώνεται στην οργάνωση της επιχείρησής τους και όχι στο κύριο αντικείμενο αυτής.

Ένα από τα συχνά παράπονα των επαγγελματιών είναι πως ένα μεγάλο μέρος του χρόνου τους καθημερινά καταναλώνεται στην οργάνωση της επιχείρησής τους και όχι στο κύριο αντικείμενο αυτής.

Μάλιστα πολλοί παραπονιούνται πως είναι τόσες οι υποχρεώσεις που έχει μια επιχείρηση που πλέον η διαχείρισή τους είναι πραγματική μάστιγα και χωρίς να έχει κάποιο αποτέλεσμα στην ουσία.

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη χώρα μας η «SingularLogic» χαρτογράφησε το συγκεκριμένο ζήτημα και προχώρησε στη δημιουργία ενός προϊόντος που θα κάνει τη ζωή των επαγγελματιών πραγματικά πολύ πιο εύκολη.

Στην ουσία πρόκειται για μια σειρά από σύγχρονες εφαρμογές Galaxy για τις αγορές λιανικής, μαζικής εστίασης και φιλοξενίας .

Η τεχνολογία  Galaxy είναι μία γενιά νέων προγραμμάτων  από τη μεγαλύτερη εταιρία πληροφορικής στην Ελλάδα  που σας  παρέχει τη δυνατότητα της ανοικτής δικτύωσης με άλλα προϊόντα όπως  κινητά τηλέφωνα και  tablets, με  λογιστικά  και στατιστικά προγράμματα, με διαχείριση πελατολογίου-CRM, αυτόματη σύνδεση  με ηλεκτρονικό κατάστημα  και πολλές άλλες δυνατότητες. Τα προγράμματα της  SingularLogic είναι ήδη εγκατεστημένα σε πολλές εταιρείες στο νησί μας.

O Φορέας Επιχειρήσεων της Λέσβου σε συνεργασία με την εταιρεία Πλάτων Ε. - Συνόδης Θ. & ΣΙΑ ΟΕ και τον Όμιλο λογισμικού και ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής SingularLogic, διοργανώνουν εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση των σύγχρονων εφαρμογών Galaxy για τις αγορές λιανικής, μαζικής εστίασης και φιλοξενίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, στις 13:00 στο ξενοδοχείο Delfinia Hotel & Bungalows στο Μόλυβο και απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις των λιανικών πωλήσεων καθώς και του ευρύτερου επισιτιστικού και ξενοδοχειακού κλάδου.

Οι συμμετέχοντες επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά από τους έμπειρους συμβούλους της SingularLogic, σχετικά με τα σημεία υπεροχής και τις δυνατότητες των εξειδικευμένων λύσεων Galaxy One Touch Retail, Galaxy Restaurant και Galaxy Hotel που προσφέρει η εταιρεία και οι οποίες καλύπτουν πλήρως όλες τις καθημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων λιανικής, μαζικής εστίασης και των σύγχρονων ξενοδοχείων.

Ειδικότερα, στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει με ποιον τρόπο οι σύγχρονες λύσεις της SingularLogic μπορούν να αξιοποιηθούν αποτελεσματικά προς όφελος των επιχειρήσεων που τις επιλέγουν αναβαθμίζοντας τον τρόπο δουλειάς τους, ενώ διασφαλίζουν αυξημένη παραγωγικότητα με λιγότερο κόστος και μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey