«Ψηφιακό γραφείο» στην υπηρεσία των πωλητών τής Interamerican

05/03/2015 - 15:27

Η Interamerican ενισχύει το δίκτυο πωλήσεων αποκλειστικής συνεργασίας με συνεχείς πρωτοβουλίες εκσυγχρονισμού και ανανέωσης.

Η Interamerican ενισχύει το δίκτυο πωλήσεων αποκλειστικής συνεργασίας με συνεχείς πρωτοβουλίες εκσυγχρονισμού και ανανέωσης.

Η εταιρεία διατηρεί ως «αιχμή» της στην αγορά το δίκτυο των συνεργατών της, έχοντας ξεκινήσει τη νέα χρονιά με την πολλά υποσχόμενη εφαρμογή του μοντέλου του «ψηφιακού ασφαλιστή» και παρέχοντας κάθε τεχνολογικό εφόδιο για την επαγγελματική ανάπτυξη των ασφαλιστών που έχει ήδη δρομολογήσει.

Σήμερα, για τις πωλήσεις τής Interamerican εργάζονται πανελλαδικώς 36 γραφεία αποκλειστικής συνεργασίας, με 1.300 ασφαλιστικούς συμβούλους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά το 2014 προστέθηκαν στο δίκτυο τέσσερα νέα γραφεία και 266 νέοι συνεργάτες με πιστοποίηση επαγγελματικής επάρκειας, στοιχείο που υπογραμμίζει την ελκυστικότητα του εργασιακού περιβάλλοντος πωλήσεων της εταιρείας.

Στρατηγικά, η εταιρεία παρέχει το πλεονέκτημα του απόλυτου ψηφιακού γραφείου για κάθε συνεργάτη της στις πωλήσεις, που μπορεί να λειτουργεί μέσω μιας «έξυπνης» συσκευής (κινητού τηλεφώνου ή ipad).

Το ψηφιακό γραφείο με όλες τις εφαρμογές του, μεταφράζεται σε ταχύτητα εξυπηρέτησης πελατών, ακρίβεια εκτίμησης αναλαμβανόμενου κινδύνου, δυναμική τιμολόγηση, υποστήριξη διαδικασιών διαχείρισης πελατών και έκδοσης συμβολαίων και με σειρά ψηφιακών εργαλείων, καθώς και πελατοκεντρικές παροχές μέσα από σύστημα επιβράβευσης πιστών πελατών.

Ανάλογη είναι και η τροφοδοσία εκ μέρους τής Interamerican της συνεργασίας με τους πράκτορες και μεσίτες.

Η εταιρεία αριθμεί σήμερα 1.018 συνεργαζομένους, με την προσθήκη 179 νέων συνεργασιών κατά το 2014.

Το πρακτορειακό δίκτυο διακρίνεται κυρίως στον κλάδο αυτοκινήτου, ενώ πέρυσι σημείωσε αισθητή αύξηση στους κλάδους αστικής ευθύνης, τεχνικών ασφαλίσεων, πλοίων και σκαφών και, κυρίως, ομαδικών ασφαλίσεων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey