Έπιπλα για μια ζωή

«Χειροποίητα Έπιπλα» Κωνσταντίνου Σωτήρχου

05/03/2015 - 15:21

«Το ποιοτικό ποτέ δεν είναι ακριβό και το φθηνό κοστίζει». Η επιχείρηση επίπλων του Κωνσταντίνου Σωτήρχου αποδεικνύει αυτήν τη γνωστή ρήση, εδώ και πάνω από 60 χρόνια που λειτουργεί το δικό της εργαστήριο και εκθεσιακό χώρο, στην Παγανή της Μυτιλήνης.

«Το ποιοτικό ποτέ δεν είναι ακριβό και το φθηνό κοστίζει». Η επιχείρηση επίπλων του Κωνσταντίνου Σωτήρχου αποδεικνύει αυτήν τη γνωστή ρήση, εδώ και πάνω από 60 χρόνια που λειτουργεί το δικό της εργαστήριο και εκθεσιακό χώρο, στην Παγανή της Μυτιλήνης.

Τα έπιπλα ενός σπιτιού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Συνοδεύουν την κάθε στιγμή που βρισκόμαστε μέσα σε αυτό, είτε είμαστε μόνοι μας είτε με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η επιλογή των επίπλων μας λοιπόν αξίζει την προσοχή μας, όσον αφορά και στην αισθητική τους, και στην ποιότητά τους.

Η επιχείρηση του Κωνσταντίνου Σωτήρχου ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της, μετέφερε την τεχνογνωσία και την εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή κλασσικών επίπλων, στη δημιουργία μοντέρνων επίπλων για κάθε σπίτι.

Πλέον έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έπιπλα με σχέδια και χρώματα όπως ακριβώς επιθυμείτε για το χώρο σας, πάντα με την ποιότητα κατασκευής που εγγυάται η επιχείρηση «Σωτήρχος», χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.

Στον εκθεσιακό χώρο της επιχείρησης θα βρείτε πάρα πολλές προτάσεις και μάλιστα αυτή την περίοδο η επιχείρηση διαθέτει συμφέρουσες λύσεις για τις αγορές σας.

«Πολλοί πελάτες μας που μας εμπιστεύονται για χρόνια, ζητούσαν από μας έπιπλα σε μοντέρνες γραμμές και σχέδια.

Αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε στον τομέα αυτόν και συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες υφασμάτων και υλικών επίπλων, προσφέροντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα για πολλές επιλογές, σε σχέδια αλλά και τιμές.

Φυσικά, όλα τα έπιπλά μας φτιάχνονται από άριστη ξυλεία στο δικό μας εργαστήριο και τα συνοδεύει εγγύηση 15 χρόνων», σημειώνει ο Κωνσταντίνος Σωτήρχος.

Για όλα τα έπιπλα που παράγονται στο εργαστήριο της επιχείρησης, αλλά και για τα δικά σας παλιά έπιπλα, υπάρχει η δυνατότητα συντήρησης και επισκευής, ακόμη και αναπαλαίωσης.

Η πολυετής πείρα της επιχείρησης στο συγκεκριμένο τομέα την καθιστά μία από τις πιο αξιόπιστες, ακόμη και για τις δυσκολότερες δουλειές που απαιτούν τα παλιά σας έπιπλα.

 

«Χειροποίητα Έπιπλα», Κωνσταντίνος Σωτήρχος
5ο χλμ, Μυτιλήνης - Καλλονής, τηλ. 22510 40607

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey