Ζαχαροπλαστείο «Πανταζής»

Γεύση με ποιότητα

26/02/2015 - 15:01

Η εμπειρία του ζαχαροπλάστη Βασίλη Πανταζή αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τα γλυκά που θα συνοδεύσουν τις σημαντικές στιγμές σας.

Η εμπειρία του ζαχαροπλάστη Βασίλη Πανταζή αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τα γλυκά που θα συνοδεύσουν τις σημαντικές στιγμές σας.

Τα έθιμα επιτάσσουν γλυκά κεράσματα στους καλεσμένους σας, σε κάθε σημαντικό γεγονός της ζωής σας, τα οποία οφείλεται να είναι πάνω από όλα ποιοτικά και γευστικά.

Ο Βασίλης Πανταζής αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την επιλογή πάρα πολλών ζευγαριών, ετοιμάζοντας παραδοσιακά και όχι μόνο γλυκά για τον αρραβώνα, το τσουρέκι, το γάμο, τη βάφτιση, τα γενέθλια των παιδιών, αλλά και τις απλές καθημερινές στιγμές.

Πρωτοπορώντας για μία ακόμα φορά, το ζαχαροπλαστείο του διοργανώνει ένα τριήμερο παρουσιάσεων των νέων προτάσεών του για τούρτες γάμων και γλυκά βαφτίσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ζαχαροπλαστείου στην οδό Ασκληπιού 55, από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου. Ο Βασίλης Πανταζής και οι βοηθοί του θα ενημερώνουν όλους όσοι αναζητούν προτάσεις για το γάμο τους ή τη βάφτιση του παιδιού τους.

Κλασσικές, αλλά και πρωτότυπες γεύσεις, σε αμέτρητους συνδυασμούς και σχέδια για τις τούρτες, μέσα από έναν ατελείωτο κατάλογο και φυσικά με δυνατότητα για οποιαδήποτε αλλαγή σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Μάλιστα, θα υπάρχει η δυνατότητα το γλυκό που θέλετε να δοκιμάσετε, να παρασκευάζεται εκείνη την ώρα μπροστά σας.

«Ο γάμος, η βάφτιση, ο αρραβώνας, τα πρώτα γενέθλια είναι μοναδικές και ξεχωριστές στη ζωή του καθενός. Η δική μας προσπάθεια είναι να συνοδεύονται οι στιγμές αυτές με πραγματικά γευστικά και πάνω από όλα ποιοτικά γλυκά, που να αποτελούν μέρος των αναμνήσεων από τις στιγμές αυτές», δηλώνει ο Βασίλης Πανταζής.

Στο ζαχαροπλαστείο «Πανταζής» θα βρείτε επίσης τα παραδοσιακά γεμάτα και τον μπακλαβά με τη γνήσια ανατολίτικη συνταγή, αλλά και πολλά ακόμα είδη γλυκών. Φυσικά το φημισμένο τσουρέκι Πανταζή είναι καθημερινά διαθέσιμο και ολόφρεσκο.

Η δική μας πρόταση είναι το χειροποίητο προφιτερόλ του Βασίλη Πανταζή, που φτιάχνεται μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey