Οι ωραιότερες νύφες

25/02/2015 - 20:03

Η εικοσαετής εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής τέχνης ,η τεραστία πείρα μας στο κομμάτι των επιδείξεων και πάνω από όλα η αγάπη, η εμπιστοσύνη, και οι φιλικές σχέσεις με τους πελάτες ,μας δίνουν την ενεργεία και τον ζήλο για να συνεχίσουμε και να αναβαθμίσουμε την δημιουργική δουλεία μας.

Η εικοσαετής εμπειρία μας στον χώρο της κομμωτικής τέχνης, η τεραστία πείρα μας στο κομμάτι των επιδείξεων και πάνω από όλα η αγάπη, η εμπιστοσύνη και οι φιλικές σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας μας δίνουν την ενέργεια και τον ζήλο για να συνεχίσουμε και να αναβαθμίσουμε τη δημιουργική δουλειά μας.

Μέσα από αυτό το κείμενο, σας δίνουμε προτάσεις-παροχές για όλα εκείνα που μπορεί να αναλάβει η Νατάσσα Αντωνακέλλη, έτσι ώστε να είστε μοναδικές τη πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

Έχοντας γνώσεις προσωπολογίας, κινησιολογίας, χρωματολογίας και total look και πάντα με βάση τον σωματότυπο, την ηλικία, και την επιλογή του νυφικού, φροντίζουμε να κάνουμε στην υποψήφια νύφη προτάσεις που θα αναδείξουν τα στοιχεία εκείνα που την κολακεύουν και θα την κάνουν να νιώθει άνετη και ξεχωριστή την πιο σημαντική μέρα της ζωής της.

Θέλουμε να βγάλουμε τον πιο όμορφο εαυτό της. Αυτό επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη μια φιλικής σχέσης μαζί της και όχι αυστηρώς επαγγελματικής, για να κατανοήσουμε καλυτέρα τον χαρακτήρα της.

Επίσης, στο κατάστημά μας η μέλλουσα νύφη μπορεί να βρει μεγάλη ποικιλία τρεσών από φυσική τρίχα, τις οποίες φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι στο κομμωτήριο, επιτυγχάνοντας έτσι πολύ φυσικό αποτέλεσμα, «δεμένο» όμορφα με τα δικά της μαλλιά.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την περιποίηση και της κόμης του γαμπρού. Σε μας μπορεί να κάνει θεραπείες για ενδυνάμωση της τρίχας και να βρει επίσης ποιο κούρεμα ταιριάζει στο πρόσωπό του. Ακόμη, δίνουμε συμβουλές στα ζευγάρια -και ιδιαίτερα στη νύφη- για τον τρόπο με τον οποίο θα στέκονται κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, όπως επίσης για το τσουρέκι και το γλέντι, έτσι ώστε να επιτύχουμε ένα άρτιο και αρμονικό αποτέλεσμα.

Σύντομα, θα βρισκόμαστε σε νέο, μοντέρνο, εντυπωσιακό και λειτουργικό χώρο, στον όποιο θα μπορείτε να ρωτήσετε και να ενημερωθείτε για οτιδήποτε σας απασχολεί και σας ενδιαφέρει, σ’ ένα κατάλληλα για μελλόνυμφους διαμορφωμένο χώρο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey