«Επισκευαστική Σαλονιών - Γιαβρίμης Ευστράτιος»

Κάντε τα έπιπλά σας καινούργια

19/02/2015 - 15:21

Αν σκέφτεστε ότι το σαλόνι του σπιτιού σας έχει παλιώσει και χρειάζεται ανανέωση ή αλλαγή, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση επισκεφτείτε το κατάστημα του Ευστράτιου Γιαβρίμη στην οδό Μυρογιάννη 5, στο Μακρύ Γιαλό.

Αν σκέφτεστε ότι το σαλόνι του σπιτιού σας έχει παλιώσει και χρειάζεται ανανέωση ή αλλαγή, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση επισκεφτείτε το κατάστημα του Ευστράτιου Γιαβρίμη στην οδό Μυρογιάννη 5, στο Μακρύ Γιαλό.

Με μεγάλη γνώση στον τομέα των επισκευών σαλονιών, αλλά και τεχνογνωσία στην κατασκευή καινούργιων επίπλων, ο Ευστράτιος Γιαβρίμης θα σας καθοδηγήσει για τη σωστότερη και πιο συμφέρουσα για εσάς επιλογή. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους επαγγελματίες που η ανακαίνιση του χώρου τους αποτελεί συχνό πονοκέφαλο και απαιτεί σημαντικά χρηματικά ποσά.



Η επιχείρηση «Επισκευαστική Σαλονιών» σάς δίνει τη δυνατότητα είτε να φτιάξετε το καινούργιο σας σαλόνι και γενικότερα την επίπλωση του χώρου σας όπως ακριβώς θέλετε, με εγγύηση για την ποιότητα και σε τιμές «βιοτεχνίας», είτε να επισκευάσετε και να ανανεώσετε τα έπιπλά σας ως πιο οικονομική λύση.

Μέσα από μια ανεξάντλητη γκάμα σε σχέδια, υφάσματα και υλικά για έπιπλα, ουσιαστικά σάς παρέχεται η δυνατότητα να φτιάξετε το σαλόνι σας όπως ακριβώς το επιθυμείτε. Αν έχετε βρει το σαλόνι ή τα καθίσματα που επιθυμούσατε αλλά η τιμή τους δεν είναι προσιτή, η επιχείρηση αναλαμβάνει να υλοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Η επιχείρηση εξειδικεύεται στην ανακατασκευή επίπλων. Αρχικά γίνεται η αξιολόγηση του ξύλινου σκελετού και στη συνέχεια συντηρείται, ενισχύεται στα ευπαθή σημεία και καθαρίζεται από πιθανά παράσιτα.

Μόλις εξασφαλιστεί η σταθερότητα του σκελετού, ακολουθεί η μερική ή η ολική ανακατασκευή και αντικατάσταση του υλικού επένδυσης (δέρμα, ύφασμα κ.λπ.) και των υλικών της εσωτερικής υποδομής.



Επισκευή των πάντων
Επισκεπτόμενοι το κατάστημα του Ευστράτιου Γιαβρίμη, το βρήκαμε να έχει μόλις ολοκληρώσει την ανακατασκευή ενός καναπέ ηλικίας 20 ετών, ο οποίος έδειχνε σαν καινούργιος. Ο ίδιος, μιλώντας στο «Ε», είπε: «Ως επιχείρηση έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Από μια απλή επισκευή κάποιου επίπλου έως και ένα καινούργιο σαλόνι.

Ό,τι φτιάχνουμε, το συνοδεύει εγγύηση και τα υλικά μας είναι των καλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα».
Όλα, σε τιμές ασυναγώνιστες και φυσικά με δυνατότητα εξυπηρέτησης επαγγελματιών. Ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης μπορούν να ανακαινίσουν και να ανανεώσουν τα έπιπλά τους χωρίς να χρειαστεί να τα αντικαταστήσουν.

Ευστράτιος Γιαβρίμης
(http://www.giavrimis.gr)
τηλ. 22510 46848
e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey