Κρεοπωλείο Γαϊτανή, με ένα τηλεφώνημα

Τα καλύτερα στο τραπέζι σας

29/01/2015 - 14:51

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις έχουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα από τις υπόλοιπες. Από την πρώτη στιγμή που θα μπεις σε μια τέτοια επιχείρηση, καταλαβαίνεις πως οι σχέσεις που καλλιεργούνται, είναι βασισμένες στους δεσμούς που διακρίνουν τα μέλη της οικογένειας.

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις έχουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα από τις υπόλοιπες. Από την πρώτη στιγμή που θα μπεις σε μια τέτοια επιχείρηση, καταλαβαίνεις πως οι σχέσεις που καλλιεργούνται, είναι βασισμένες στους δεσμούς που διακρίνουν τα μέλη της οικογένειας.

Σήμερα λοιπόν θα φιλοξενήσουμε στη στήλη δύο οικογενειακές επιχειρήσεις, που στον καιρό της κρίσης προέταξαν αυτό το χαρακτηριστικό τους και δικαιώθηκαν.
 
Η οικογένεια Γαϊτανή, στην πολύχρονη παρουσία της στην αγορά του νωπού κρέατος στο Πλωμάρι, έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της ποιότητας και του σεβασμού στον πελάτη. Πριν από μερικούς μήνες επέκτεινε τις δραστηριότητές της και στη Μυτιλήνη και σύντομα δημιούργησε το δικό της κοινό.

Το καινούργιο κρεοπωλείο στην οδό Αερ. Γιανναρέλλη 49, αναβαθμίζεται και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του, ακολουθώντας τη φιλοσοφία που διέπει την οικογένεια Γαϊτανή από το ξεκίνημά της στο χώρο του κρέατος.

«Ο καθένας θέλει το καλύτερο για το τραπέζι του. Το σεβόμαστε και είναι απαράβατος κανόνας για μας. Οι πελάτες μας είναι σαν τα μέλη της οικογένειάς μας. Το κάθε τι που καταλήγει στο τραπέζι τους, το φροντίζουμε σα να έφτανε στο δικό μας», λέει ο Παναγιώτης Γαϊτανής.

Στο νέο κατάστημα της οικογένειας Γαϊτανή θα βρείτε μόνο ελληνικά, φρέσκα και διαλεγμένα κρέατα, σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε βόειο κρέας παραγωγής από τη μικρή φάρμα που διατηρεί η οικογένεια Γαϊτανή.

Όλα τα κρέατα έχουν την ενδεικτική ελληνική σφραγίδα και είναι διαλεγμένα μέχρι το τελευταίο κομμάτι. Καθημερινά το έμπειρο προσωπικό ετοιμάζει για πελάτες, αλλά και για επαγγελματίες, χειροποίητα σουβλάκια κοτόπουλου και χοιρινού, μπιφτέκια, και τηγανιές.

Ψητές νοστιμιές
Στο κρεοπωλείο Γαϊτανή θα βρείτε και ψητές νοστιμιές που παρασκευάζονται καθημερινά στη σούβλα, ντόπια κοτόπουλα, κοντοσούβλι χοιρινού και κοτόπουλου, κότσια, γουρουνόπουλα, κοκορέτσι και άλλους εκλεκτούς μεζέδες, έτοιμους να κάνουν τα καθημερινά σας γεύματα αξέχαστα.

Η οικογένεια Γαϊτανή, όμως, τολμά με στόχο να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της. Με ένα απλό τηλεφώνημα, μπορείτε να παραγγείλετε νωπά ή ψημένα κρέατα για το καθημερινό σας τραπέζι, τις εκδηλώσεις σας ή τον εφοδιασμό της επιχείρησής σας.


Πάντα χαμογελαστό και εξυπηρετικό το προσωπικό

Εύκολα, αξιόπιστα και απλά, με την ποιότητα που εγγυάται η οικογένεια Γαϊτανή, η παραγγελία σας θα έρθει σε όποιο σημείο του νησιού και αν βρίσκεστε, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.


Ο κιμάς, φρεσκοκομμένος και από διαλεγμένα κομμάτια από τον υπεύθυνο για τα κρέατα Βασίλη Κουντούλη

Ακόμα μια πρωτοπορία είναι η δυνατότητα που έχετε να παραγγείλετε μέσω διαδικτύου, από την ιστοσελίδα του κρεοπωλείου στη διεύθυνση www.kreata-gaitani.gr/.

 

Κρεοπωλείο Γαϊτανή:
Αεροπόρου Γιανναρέλλη 49
τηλ.: 2251 10 2776
www.kreata-gaitani.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey