«Sugar House», στην προκυμαία

Το πιο γλυκό σπίτι της πόλης

15/01/2015 - 15:33

Το «Sugar House» βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην προκυμαία, σε ένα ανακαινισμένο και ιδιαίτερα ελκυστικό χώρο. Εκεί θα βρείτε γλυκά με μοναδικές γεύσεις και σεβασμό στην ποιότητα, όπως μας είχε συνηθίσει το «Σπίτι του Γλυκού».

Το «Sugar House» βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην προκυμαία, σε ένα ανακαινισμένο και ιδιαίτερα ελκυστικό χώρο. Εκεί θα βρείτε γλυκά με μοναδικές γεύσεις και σεβασμό στην ποιότητα, όπως μας είχε συνηθίσει το «Σπίτι του Γλυκού».

Το νέο «γλυκό» στέκι φέρνει στη θύμηση τους καιρούς που τα ζαχαροπλαστεία ήταν μέρος της καθημερινότητας της πόλης. Δίπλα στο «Πανελλήνιον», σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε υπέροχα γλυκίσματα με τη συνοδεία ενός καλοφτιαγμένου καφέ.

Όλες οι ώρες της ημέρας είναι ιδανικές για έναν υπέροχο καφέ μαζί με μια από τις εξαιρετικές λιχουδιές τού «Sugar House».

Από νωρίς το πρωί, για να ξεκινήσει γλυκά η μέρα, μέχρι αργά το βράδυ, το έμπειρο και εξυπηρετικό προσωπικό θα σας βοηθήσει για να βρείτε το δρόμο... στον ωκεανό των γεύσεων που σας προσφέρει το κατάστημα.

Από την πρώτη στιγμή που θα μπει κάποιος στο χώρο, αισθάνεται το μεράκι και την προσοχή στη λεπτομέρεια, συνδυασμένα με μια αστείρευτη οικειότητα που αποπνέει η ατμόσφαιρα. «Το καινούργιο μας ζαχαροπλαστείο δημιουργήθηκε με στόχο να μην είναι απλά ένα πέρασμα, αλλά προορισμός.

Και στους πελάτες μας, αλλά και στους επισκέπτες του νησιού, θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα γλυκά τού “Sugar House” μαζί με τον αγαπημένο τους καφέ.

Για αυτόν το λόγο επιλέξαμε και το συγκεκριμένο χώρο και τον διαμορφώσαμε ώστε να είναι άνετος και ευχάριστος όλες τις ώρες», δήλωσε στο «Ε» η υπεύθυνη του καταστήματος, Κλαίρη Μιχαηλίδη.
Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τα προϊόντα τού «Sugar House» σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον όροφο, ο οποίος διατίθεται και για τα πάρτυ σας. Φυσικά ο εξωτερικός χώρος είναι έτοιμος και καιρού επιτρέποντος, υπόσχεται μοναδικές στιγμές στη διάρκεια της ημέρας.



Γλυκά με κοινό!
Τα γλυκά τού «Sugar House» έχουν καταφέρει να αποκτήσουν πιστό κοινό στη Μυτιλήνη. Το πιο φημισμένο ίσως από όλα είναι η «γκιουζέλ», με το «κισμέτ», το «εκμέκ» και τη «σαρλότ» με βύσσινο να ακολουθούν. Φυσικά υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη γλυκών, που καλύπτει κάθε ουρανίσκο και ειδικά τους λάτρεις του παγωτού.

Περισσότερες από 30 διαφορετικές γεύσεις παγωτού προσφέρονται για τους δικούς σας συνδυασμούς και οι οποίες φυσικά διατηρούνται στην ιδανική θερμοκρασία εντός του ειδικού ψυγείου με την τζαμαρία.
Και προφανώς, από ένα τέτοιο στέκι δε θα έλειπε η πρωτοτυπία. Το «Sugar House» σάς προσφέρει το λαχταριστό «Choco Kebab», ένα σοκολατένιο γύρο που σερβίρεται σε κρέπα, προσθέτοντας μαζί όποιο άλλο γλυκό της επιλογής σας.

Τέλος, το έμπειρο προσωπικό θα φροντίσει για τον αγαπημένο σας καφέ, ο οποίος πάντα παρασκευάζεται από τις πιο διαλεγμένες ποικιλίες.


Οι αγαπημένες σας γεύσεις σας από το «Sugar House» μπορούν να έρθουν και στο σπίτι σας, με ένα τηλεφώνημα στο 22510 21266.
 

«Sugar House»
Προκυμαία Μυτιλήνης, πλησίον «Πανελληνίου»
τηλ. για παραγγελίες: 22510 21266

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey