Κομμωτήριο Cut by Kat!

Το στυλ ξεκινάει από την κορυφή...

18/12/2014 - 14:43

«Μερικά από τα χειρότερα λάθη της ζωής μου ήταν κουρέματα», είχε πει κάποτε ο Jim Morrison.

«Μερικά από τα χειρότερα λάθη της ζωής μου ήταν κουρέματα», είχε πει κάποτε ο Jim Morrison. Πόσο δίκιο είχε! Και πόση τύχη χρειάζεται για να βρούμε μια hair stylist που ξέρει πρωτίστως να διαβάζει την προσωπικότητά μας. Αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της Μαρίας Κατακουζηνού, ιδιοκτήτριας του κομμωτηρίου «Cut by Kat» στη Μυτιλήνη.

Στυλ είναι ό,τι σού πάει και μπορείς να υποστηρίξεις, λέει η Μαρία και παραδέχεται πως αυτό το αισθητήριο δεν είναι κάτι που ένας κομμωτής κατακτάει εύκολα. «Είναι ματιά που αποκτάς μετά από χρόνια, υπηρετώντας σταθερά το στυλ πολλών, διαφορετικών γυναικών. Και το κυριότερο, έχοντας καλούς δασκάλους!»

Η πορεία της Μαρίας το αποδεικνύει. Ξεκίνησε το 1991 σπουδές κομμωτικής στην Αθήνα και για τα επόμενα 14 χρόνια έκανε καριέρα σε δύο από τα μεγαλύτερα κομμωτήρια του Κολωνακίου, τα «Αndreas» και «Ilias Zarbalis».

Έμαθε κούρεμα, χρώμα και hair styling από τους δύο καταξιωμένους κομμωτές, έκανε μετεκπαίδευση στις πιο γνωστές σχολές του Λονδίνου (Τoni & Guy, Vidal Sassoon) και υπήρξε η μόνιμη hair stylist πολλών επώνυμων γυναικών, «προσωπικοτήτων που άλλαζαν συχνά στυλ, αλλά ήθελαν πάντα να είναι δικό τους, μοναδικό!»

Προτείνει λύσεις…
Αυτό προσφέρει η Μαρία στους πελάτες της, άνδρες και γυναίκες, από το 2006 που επέστρεψε στη Μυτιλήνη και δημιούργησε το «Cut by Kat».

Προτείνει χρώμα και κουπ που βασίζονται στις σύγχρονες τάσεις, αλλά με κριτική ματιά, να ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου, το χρώμα της επιδερμίδας και των ματιών, και με μια βασική προϋπόθεση: να προστατεύεται η υγεία των μαλλιών μας!

Σε αυτό, λέει η Μαρία, παίζει τεράστιο ρόλο η χρήση ποιοτικών, επώνυμων υλικών. Βαφές που έχουν πίσω τους χρόνια έρευνας και που, δυστυχώς, δεν ακολουθούν όλοι οι συνάδελφοι.

«Για αυτό, οι τιμές μας στο “Cut by Kat” είναι απόλυτα λογικές και προσιτές, αλλά δεν κρύβουν συμβιβασμούς στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε στις πελάτισσές μας».
Μια επίσκεψη στο «Cut by Kat» αρκεί για να ανακαλύψετε πως έχει άποψη!

«Cut by Kat»
Βενιαμίν Λεσβίου 2,
Τηλέφωνο: 22510 43544
FB: facebook.com/pages/Cut-by-Kat
http://www.kommotiria-lesvou.gr

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey