Στη Μυτιλήνη το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα τής Μ&Co.

Ρούχα για όλη την οικογένεια σε χαμηλές τιμές

11/12/2014 - 15:39

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα της γνωστής αλυσίδας M&Co. άνοιξε στη Μυτιλήνη και στεγάζεται σε έναν άνετο χώρο 500 τ.μ., στην οδό Ερμού 85.

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα της γνωστής αλυσίδας M&Co. άνοιξε στη Μυτιλήνη και στεγάζεται σε έναν άνετο χώρο 500 τ.μ., στην οδό Ερμού 85.

Βασισμένο στην ιστορία των «M&Co.» και προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, το νέο κατάστημα ρούχων, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού σάς κερδίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή.

Η αλυσίδα έχει ιστορία 50 χρόνων και στο δυναμικό της αυτήν τη στιγμή συμπεριλαμβάνονται πάνω από 350 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και περισσότεροι από 3.900 εργαζόμενοι σε καταστήματα και στα κεντρικά γραφεία στη Γλασκώβη της Σκοτίας.

Θεωρείται μία από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες εταιρείες στο χώρο, έχοντας ένα πανίσχυρο δίκτυο περίπου 250 προμηθευτών σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, πολλές από αυτές τις συνεργασίες κρατούν για πάνω από 30 χρόνια, πράγμα που δείχνει τη συνέπεια και τη σταθερότητα της M&Co. στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον και αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων που φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων της.

Πίσω όμως από την πολύχρονη πορεία του πολυεθνικού αυτού κολοσσού, κρύβεται μία πολύ απλή και οικεία φιλοσοφία.

Από τότε που άνοιξε το πρώτο κατάστημα «Mackays» πριν από περίπου 50 χρόνια, μέχρι και σήμερα, η M&Co. λειτουργεί με τις αρχές μιας οικογενειακής επιχείρησης. Απαρέγκλιτες αξίες που διέπουν την πορεία της αλυσίδας, είναι η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη που συνεχώς προσπαθεί να εμπεδώσει στο κοινό της.

Στον ιστότοπο M&Co. αναφέρεται με έμφαση πως πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι να προσαρμόζεται και να απαντά στις ανάγκες τής κάθε τοπικής αγοράς όπου δραστηριοποιείται, όπως θα έκανε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση.

Αναφέρεται, μάλιστα, ως ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο το γεγονός ότι κύριος στόχος είναι το κτίσιμο σταθερής πελατείας, που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Με καμάρι η εταιρεία δηλώνει πως είναι αρκετοί αυτοί που την ακολουθούν από τα πρώτα της κιόλας βήματα και είναι πιστοί πελάτες για πάνω από 30 χρόνια. Η αλυσίδα καταφέρνει να διατηρεί αυτήν τη σχέση με τους πελάτες της έχοντας ως βασικό σύνθημα τη σταθερή ποιότητα στις καλύτερες και πάντα προσιτές τιμές (value for money), καλύπτοντας τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Εδώ…
Το κατάστημα στη Μυτιλήνη είναι προσεγμένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, με στόχο να κάνει εύκολη και ευχάριστη την παραμονή σας εκεί για τα ψώνια σας. Απέριττο και λειτουργικό, με το προσωπικό άψογα καταρτισμένο, το «M&Co.» της Μυτιλήνης σάς δίνει την αίσθηση πως θα βρείτε αυτό που θέλετε για το καθημερινό σας ντύσιμο, σε πραγματικά προσιτές τιμές.

Στο ισόγειο του καταστήματος, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από γυναικεία ρούχα για όλες τις ώρες, αλλά και για τις ξεχωριστές περιστάσεις σας.

Όλα τα ρούχα είναι σε σχέδια και χρώματα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και σε κλασσικές γραμμές, που θα καλύψουν όλα τα γούστα.

Εκτός από την γκάμα των καθημερινών ρούχων, διατίθεται μία μεγάλη συλλογή από φορέματα για τις ιδιαίτερες περιστάσεις και φυσικά τις γιορτινές σας εμφανίσεις. Στο κατάστημα επίσης διατίθεται ποικιλία αξεσουάρ, ενώ η συλλογή από τσάντες σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το ντύσιμό σας.

Στον πρώτο όροφο θα βρείτε καθημερινά γυναικεία ρούχα σε μικρά (petite) και μεγάλα μεγέθη (plus), σχέδια και γραμμές για όλες τις ηλικίες και τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες.

Στο δεύτερο όροφο, θα βρείτε αντρικά και παιδικά ρούχα κι εσώρουχα και ένα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα με είδη σπιτιού. Άντρες και παιδιά θα βρουν πραγματικά το στυλ που τους ταιριάζει και θα τους συνοδεύει στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Επίσης θα βρείτε εσώρουχα για όλη την οικογένεια σε χαμηλές τιμές. Χρώματα και σχέδια σε μεγάλη ποικιλία θα βρείτε και στις πιτζάμες. Φυσικά εκεί θα βρείτε και ό,τι χρειάζεστε για να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας και στο σπίτι. Πετσέτες, μαξιλάρια, καλύμματα και χρηστικά μικροαντικείμενα, όλα επιλεγμένα και εγγυημένα ποιοτικά, πάντα σε χαμηλό κόστος.

Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον που επιμελήθηκαν έμπειροι διακοσμητές θα απολαύσετε τα ψώνια σας. Πάντα κοντά σας, η διεύθυνση και το προσωπικό του πρώτου «M&Co.» στην Ελλάδα θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.

Εταιρική ευθύνη
Εφαρμόζοντας πιστά τις αρχές της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, η M&Co. φροντίζει ώστε αρκετά χρήματα να διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η εταιρεία επιχορηγεί 25 παιδιά σε υποβαθμισμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο, για να τους παρέχει πλήρη εκπαίδευση από το δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο, καθώς και την υγειονομική περίθαλψη για τα ίδια και τις οικογένειές τους.

Μέχρι στιγμής, πέντε μαθητές έχουν ήδη περάσει τις εξετάσεις τους και έγιναν δεκτοί σε κολλέγιο.

Η προσπάθεια ξεκίνησε από έναν εκ των προμηθευτών στο Μπανγκλαντές, με τη στήριξη της εταιρείας, και έχει τίτλο «Παιδική Ελπίδα».
M&Co. στη Μυτιλήνη, Ερμού 85, τηλ. 22510 28080.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey