«Σ. Κατσάνης & Σία Ο.Ε.»

Εξοικονομήστε ενέργεια με καθοδήγηση από ειδικούς

20/11/2014 - 14:57

Οι λογαριασμοί για το ηλεκτρικό ρεύμα και η δαπάνη για τη θέρμανση είναι ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους των νοικοκυριών.

Οι λογαριασμοί για το ηλεκτρικό ρεύμα και η δαπάνη για τη θέρμανση είναι ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους των νοικοκυριών.

Η σημερινή μας παρουσίαση έχει ως σκοπό να προτείνει αξιόπιστες λύσεις με τις οποίες θα δείτε τους λογαριασμούς τής ΔΕΗ να μειώνονται σημαντικά. Το πρώτο που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν από κάθε σας απόφαση σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας, είναι πως κάθε εγκατάσταση είναι μοναδική και πρέπει από τους επαγγελματίες του χώρου να λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες κάθε χρήστη.

Αυτό σημαίνει πως μια λύση που αποδείχτηκε αποτελεσματική σε σπίτι κάποιου γνωστού σας, δεν είναι σίγουρο πως κάνει το ίδιο στη δική σας περίπτωση. Για να προστατευτείτε, λοιπόν, από περιττά έξοδα και ταλαιπωρία, επιλέξτε πεπειραμένους και εξειδικευμένους μηχανικούς, που θα σας συμβουλέψουν τι να κάνετε.

Η εταιρεία «Σ. Κατσάνης & Σία Ο.Ε.» αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες και με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης εταιρείες στη Λέσβο. Είναι πρωτοπόρα σε εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως αυτή της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, με εμπειρία 13 χρόνων και με 70 έργα υλοποιημένα στο νησί.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία δραστηριοποιείται έντονα στο κομμάτι της γεωθερμίας και της ηλιοθερμίας, έχοντας ήδη ολοκληρώσει πάνω από 20 εφαρμογές με στόχο τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης για κάθε κατοικία ή επαγγελματικό χώρο.

Οι βασικές ενεργειακές καταναλώσεις (εκτός από μηχανήματα) για μια οικία ή έναν επαγγελματικό χώρο προέρχονται από τις ανάγκες για ψύξη/θέρμανσηςκαι από το φωτισμό.

Σε αυτή την κατεύθυνση, «Σ. Κατσάνης & Σία Ο.Ε.» έχει επενδύσει για το κομμάτι της ψύξης/θέρμανσης σε συστήματα αντλιών θερμότητας και για το κομμάτι του φωτισμού σε συστήματα με χρήση της τεχνολογίας LED και σε λαμπτήρες οικονομίας.

Ψύξη/Θέρμανση
Οι αντλίες θερμότητας είναι η πηγή που μπορεί να παρέχει τη μέγιστη οικονομία (μέχρι και 80%) με την ελάχιστη ενασχόληση από τον καταναλωτή. Δυστυχώς, το υψηλό κόστος απόκτησης κράτησε τους καταναλωτές σε απόσταση από αυτό το πρωτοποριακό προϊόν.

Γι’ αυτόν το λόγο, η εταιρεία προχώρησε στην εισαγωγή αντλιών θερμότητας ψύξης/θέρμανσης με το διακριτικό «Aegean Clima», οι οποίες διαθέτουν πιστοποίηση CE και οι αποδόσεις τους είναι μετρημένες κατά την οδηγία EN 14511.
Είναι, επίσης, επιλέξιμες από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον». Παράλληλα, η εταιρεία είναι αντιπρόσωπος των πιο γνωστών οίκων, όπως της Climaveneta (Ιταλία), της AERMEC (Ιταλία), της Carrier (Αμερική) και της Gree (Κίνα).

Φωτισμός
Οι λαμπτήρες LED, όπως και οι αντλίες θερμότητας, παρέχουν μέγιστη οικονομία, αλλά και γι’ αυτές το κόστος απόκτησης ήταν αρκετά υψηλό. Και σε αυτό το κομμάτι η εταιρεία προχώρησε σε εισαγωγή λαμπτήρων με το διακριτικό «Aegean Lamps». Οι λαμπτήρες LED διαθέτουν πιστοποίηση CE και RοΗS, ενώ συνοδεύονται από εγγύηση δύο ετών.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, είναι ο ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ Σταύρος Κατσάνης. Μιλώντας στο «Ε» τόνισε: «Προτεραιότητα για την εταιρεία μας αποτελεί η μελέτη για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Έτσι επιλέγεται η αποτελεσματικότερη λύση για κάθε πελάτη. Έπειτα, ως εταιρεία παρέχουμε συνεχή υποστήριξη για όποιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει ή όποια άλλη ανάγκη μπορεί να προκύψει. Αυτό, σε συνδυασμό με τις γνώσεις που διαθέτει το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθιστά τις υπηρεσίες που παρέχουμε, εξαιρετικά ποιοτικές.

Οι σταθεροί για πολλά χρόνια πελάτες μας είναι η απόδειξη γι’ αυτό και συνάμα η καλύτερή μας διαφήμιση».

Η Σ. Κατσάνης & Σία Ο.Ε.» βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο τέρμα της οδού Θεοφίλου Χατζημιχαήλ, πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Το τηλέφωνο επικοινωνίας της επιχείρησης είναι το 22510 44380.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey