Γιορτινή ατμόσφαιρα κάθε Τετάρτη στο «Meating»

Ατελείωτος μπουφές με 10 ευρώ

13/11/2014 - 14:52

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα το «Meating» στην προκυμαία, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που του έδειξαν εκατοντάδες κόσμου από την αρχή της λειτουργίας του.

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα το «Meating» στην προκυμαία, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που του έδειξαν εκατοντάδες κόσμου από την αρχή της λειτουργίας του.

Κάθε Τετάρτη διοργανώνει μπουφέ με όλα τα εκλεκτά και καλοψημένα κρέατα που μας έχει συνηθίσει, και με τις ολόφρεσκες, μοναδικές σαλάτες του.

Το κόστος συμμετοχής στον μπουφέ είναι 10 ευρώ το άτομο, για όσο φαγητό τραβάει η ψυχή σας!

Για μία ακόμα φορά, το «Meating» αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της εστίασης στην πόλη. Έχοντας δημιουργήσει το δικό του πιστό κοινό στο μόλις ένα χρόνο της λειτουργίας του, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του κόσμου με μια μοναδική προσφορά κάθε Τετάρτη.

Από τις 8:00 το απόγευμα και μετά, σας περιμένει στην καλαίσθητη σάλα τού «Meating» ένας πλουσιοπάροχος μπουφές, με όλα τα κρεατικά και τις σαλάτες που υπάρχουν στο μενού.

Δε λείπουν φυσικά τα ζουμερά χοιρινά καλαμάκια, τα παϊδάκια κοτόπουλου, τα σπιτικά μπιφτέκια τα κεμπάπ τα οποία έγιναν ανάρπαστα χθες βράδυ για μία ακόμα φορά, όπως φυσικά και οι μοναδικές σαλάτες με τα ολόφρεσκα λαχανικά.

Το όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον στο εσωτερικό τού «Meating», σε συνδυασμό με τον μπουφέ, δημιουργεί ένα μοναδικά παρεΐστικο κλίμα, που όπως μας εκμυστηρεύτηκαν οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού, αυτός ήταν και ο κύριος στόχος τους.

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, οι έμπειροι στο χώρο της εστίασης Μανώλης Ευσταθίου (ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου «Πίτα Μάκης») και Γιώργος Κουρτζής (ιδιοκτήτης τού «Mezzo») έθεσαν ξεκάθαρους στόχους για το «Meating».

Το ποιοτικό και νόστιμο φαγητό στις καλύτερες τιμές, σε συνδυασμό με ένα χώρο που θα εμπνέει ζεστασιά και φιλικότητα, ήταν τα στοιχεία που θέλησαν να έχει το νέο μαγαζί και πέτυχαν με τον καλύτερο τρόπο.

Αμέσως το «Meating» έγινε ένα από τα πιο δυνατά στέκια στην πόλη και φυσικά μία από τις πρώτες επιλογές όσων θα θελήσουν να παραγγείλουν φαγητό στο σπίτι.

«Μικρή γιορτή»
Τον μπουφέ κάθε Τετάρτη επιμελείται προσωπικά η Πόπη Παπαδοπούλου, η οποία τονίζει: «Είναι σα μια μικρή γιορτή για εμάς κάθε Τετάρτη, με καλεσμένους όλους όσοι μάς επιλέγουν εδώ και ένα χρόνο που λειτουργεί το “Meating”.

Ευχαριστώντας όλο τον κόσμο που μας στηρίζει, του ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει και μια φορά την εβδομάδα μπορεί να φάει όσο θέλει με μόλις 10 ευρώ, και να περάσει όμορφα με την παρέα του στο μαγαζί μας».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey