Καθημερινά, εστιατόριο «Σπιτικό Φαγητό»

Με μεράκι και αγνά υλικά

06/11/2014 - 14:58

Το εστιατόριο «Σπιτικό Φαγητό» στη Χρυσομαλλούσα φροντίζει σε καθημερινή βάση το μενού της ημέρας, με στόχο να απογειώσει τη γευστική σας απόλαυση.

Το εστιατόριο «Σπιτικό Φαγητό» στη Χρυσομαλλούσα φροντίζει σε καθημερινή βάση το μενού της ημέρας, με στόχο να απογειώσει τη γευστική σας απόλαυση.

Κάθε μέρα, το έμπειρο προσωπικό ετοιμάζει για εσάς λαχταριστό σπιτικό φαγητό με τα πιο αγνά υλικά.

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από μαγειρευτά φαγητά, πίτσες της επιλογής σας και ψητά της ώρας. Όλα ετοιμάζονται καθημερινά από ολόφρεσκα υλικά. Τα μυστικά που κάνουν το κάθε πιάτο και μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, είναι το κέφι, η τεχνική και το μεράκι για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Πριν από πέντε χρόνια, ο επαγγελματίας μάγειρας Στέλιος Μαυράπιδος ξεκίνησε τη λειτουργία του εστιατορίου «Σπιτικό Φαγητό», κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο που τον συνόδευε για πολύ καιρό.

«Ήθελα ένα εστιατόριο που καθημερινά να παρέχει στους πελάτες του αγνό σπιτικό φαγητό, στηριγμένο στις συνταγές των μανάδων μας και των γιαγιάδων μας. Δυστυχώς οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής έχουν ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να απευθύνονται στο γρήγορο και φθηνό φαγητό.

Εμείς θέλουμε καθημερινά και οικονομικά να δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να τρώνε φαγητά που θα έφτιαχναν και οι ίδιοι στο σπίτι τους. Χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα και ντόπια υλικά και ακολουθώντας τις παραδοσιακές συνταγές, ξαναφέρνουμε αγαπημένες γεύσεις στο καθημερινό τραπέζι».

Από τις 12 το μεσημέρι, το «Σπιτικό Φαγητό» υποδέχεται τους πελάτες του στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του στη Χρυσομαλλούσα, στην οδό Θιέλπη Λευκία 8. Μέχρι τις 12 το βράδυ μπορείτε επίσης να παραγγείλετε πιάτα από το μενού της ημέρας στο σπίτι σας ή στη δουλειά σας. Οι φοιτητές και οι στρατιωτικοί έχουν έκπτωση 10%.

Εκτός από τα μαγειρευτά φαγητά που ετοιμάζονται καθημερινά, αναλόγως με τα καλούδια που προσφέρει η φύση κάθε εποχή, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τη σπιτική πίτσα, με φρέσκα υλικά της αρεσκείας σας.

Η φρέσκια ζύμη που φτιάχνεται καθημερινά και η σάλτσα από φυσικό χυμό ντομάτας, είναι η καλύτερη βάση για την αγαπημένη σας πίτσα, κάνοντάς τη νόστιμη και υγιεινή. Η προσφορά που ισχύει για όλους, είναι μία Coca - Cola 1,5 λίτρου με δύο πίτσες και μία Coca - Cola 1,5 λίτρου συν μία σαλάτα τού σεφ με τρεις πίτσες.

Τέλος, για τα παιδικά σας πάρτυ ή για όποια άλλη περίσταση θέλετε ο μπουφές σας να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας, το «Σπιτικό Φαγητό» αναλαμβάνει τις ετοιμασίες του.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών είναι το 22510 43824.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey